Slik: Felt Fødselsdag Banner
Anonim

Hvis du har et par timer å spare og ønsker å lage en personlig noe til barnets bursdagsfest, er det en søt hjemmelaget feltbanner bare noen få skritt unna. Vi har nylig gjort en til vår sønns bursdagsfest, og det var en fin touch til resten av våre festdekorasjoner.

For dette prosjektet trenger du ca 5 meter bånd eller ledning (mer hvis barnet ditt har et veldig langt navn), en varm limpistol, en symaskin og nok standardfiltrektangler - i en rekke farger - å stave ut HAPPY BIRTHDAY DIN BARNETS NAVN (figur 1). Vi trengte 20 firkanter for å stave ut Gratulerer med fødselsdagen Vincent .


Det første trinnet er å gjøre feltrektanglene til firkanter. For å gjøre det, brett nedre venstre hjørne (fig.2) diagonalt mot høyre side. Klipp filmen som er utsatt langs toppen (figur 3) og lagre resten for senere bruk (figur 4).


Bruk feltrester som en veiledning for kutting av vimpler. Legg restdelen diagonalt med hjørnet som berører hjørnet av torget (fig. 5) og kutt til slutten av restanten. Gjør det samme på den andre siden. Du vil ende opp med en vimpel (figur 6). Bruk den pennanten som en guide for å kutte resten av torgene dine (figur 7).


Skriv deretter ut "HAPPY BIRTHDAY CHILD'S NAME" ved hjelp av en sans serif 300-punkts skrifttype (figur 8); Vi brukte Arial til vårt banner. Pek bokstavene til feltrester (figur 9) og kutt ut hvert brev. Hvis du ikke har tilgang til en skriver, kan du alltid skrive bokstavene for hånd på et stykke papir og pinne og kutte dem også. Legg bokstavene dine til side og lagre utklippene.


Du må syke vimplene for å kunne trå dem på ledningen. For å gjøre det lettere å sy, stryk en krøll inn i hver enkelt. Klipp en stripe av kartong eller byggepapir, omtrent en halv tommers bred (Fig. 10), og bruk den som en veiledning for å stryke dem (fig. 11 og 12).


Når du har syet alle pennantene (figur 13), kan du kutte endenes ende (fig. 14 og 15).


Det neste trinnet er å varme lim bokstavene dine på hver pennant (Fig. 16). Under dette trinnet kan du nå fylle inn "hullet" for bokstavene som trenger det ved å kutte en trekant eller en sirkel og lime dem på plass (fig. 17 og 18).


Til slutt kan du trekke hver vimpel på båndet eller ledningen. For å gjøre tråden enklere, anbefaler vi at du legger tape på enden av ledningen for å stivne den opp (som enden av en sko) eller du kan klippe opp et strå og tape det på båndet eller ledningen for å bruke nesten som en stor nål for fôring av ledningen gjennom vimpler.

Et morsomt alternativ er å legge til en mindre blank vimpel mellom hvert ord, som vi gjorde med vårt. For ekstra quirk, la vi en pom-pom til de spacer vimpler.

Få ekstra kreativ og legg dine egne personlige detaljer til dine bannere også. Ha det gøy og vær sikker på å skryte til alle dine gjester at du har laget banneret selv!