Slik underholder du stor i et lite rom
Anonim

Det er mulig å underholde som Martha Stewart, minus spredt vingård. Alt som trengs er en liten oppfinnsomhet og noen kake står. Her er fem idiotsikre, handlingsbare ideer for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din lille plass til å underholde venner og familie i ferier eller når som helst.

Flytt møbler rundt

I en cocktailparty-innstilling er strømning viktig. Du har total lisens til å omorganisere dine møbler for en natt for å passe festen. Flytt møbler mot veggene, få frokostbarkrakkene ut av stedet for kvelden. Stash ekstra stykker i et soverom eller skap, eller se om en nabo vil la deg ta dem over til natten på festet (like lenge de er invitert).

Du kan også leke med å bytte møbler inn og ut av rommene. Det var det Kitchns Cambria Bold gjorde da hun arrangerte et middagsfest i sin lille leilighet:

Ved å bytte mitt spisestue og oppholdsrom, det vil si at jeg flyttet spisebordet mitt inn i stuen min, og flyttet noen salongstoler til stuen hvor spisebordet pleide å være, jeg lagde mitt bord i fokus på leiligheten min. Ville jeg normalt holde spisebordet der? Nei. På en daglig basis setter den seg opp mot en vegg, men for en fest var det fornuftig å flytte alt rundt for å skape mer plass og bedre strømning.

Underholde overalt

Hvis du ønsker å invitere åtte, men spisebordet ditt seter fire, kle opp kaffebordet med plassinnstillinger også. Seat dinner party gjester i begge områder for å maksimere hva du har. Det samme gjelder uansett utendørs plass er tilgjengelig.

Ditt nye motto: Bland over kamp

"Mix over Match" var Leah Moss 'råd som hun minnet om hvordan hun underholdt 20 for Thanksgiving i hennes hjem noen år tilbake. Hvis du ikke har nok stoler, plater eller gafler, må du få det til å fungere! Bland din dagligvarer med de gode platene, jobber med flotte disposables der du kan. Lån ekstramateriale fra venner, familie og naboer for å gjøre en komplett-om litt eklektisk sett.

Bli kreativ med mat og drikke stasjoner

Du trenger ikke en kjøkkenøye på størrelse med en dronningmadrass for å sette ut et sprekke. Enhver overflate er rettferdig spill. Ta en isbøtte og et par flasker for å sette en bar opp på vinduskarmen, og fjern deretter en mothøydehylle på bokhylle for en forrettsstasjon. Server mat fra hyller, kaffebord, peismantel, selv toppen av vaskemaskinen eller tørketrommelen (en søt duk går langt).

Bildet over er fra Dru Ortegas Long Island studioleilighet. One Kings Lane PR pro bruker vinduskarmen som en permanent bar (bare en av de mange ideene vi ønsket å stjele fra Rue Magazines lilleutgave).

Tiered skuffer er din venn

Du vil bli overrasket over hvor stor din countertops føler når du vet hvordan du maksimerer vertikal plass. Tiered skuffer og kake står kan få mye fest nosh til en liten plass for servering. Hvis du ikke har noen på plass, lån! Hvis du ikke kan låne, lage din egen.

→ Apartment Therapy Tutorial: Hvordan lage din egen DIY Vintage Plate Tiered Dessert Stand