Hvordan lage et hjem som alle dine venner vil henge ut i
Anonim

En fredagsbrettspill natt med venner, middag, snacks og sangria

Fantaserer du om å ha den slags hjem som alle ønsker å henge på? Dagdrømmer du om middagsfester hvor lysene lyser lavt, maten er deilig og samtalen en blanding av intelligent diskurs og lystløs teasing? Ønsker du å starte din egen tradisjon med venner i ditt eget hjem? Uansett årsakene til at du vil ha den typen sted som vennene dine alltid vil henge på, er det de tingene du må prøve i ditt rom for å forandre det.

Noe av det er plassering - noen ganger er hang-out spot for vennegrupper det hjemmet som er nærmest alle. Men hvis du noen gang har ønsket å starte din egen vanlige hangout-tradisjon (kanskje du ikke vokste opp med ferietradisjoner, eller du bare elsker det hjemmet du opprettet og vil vise det) eller hvis du er ny til en byen og ønsker å skape en vennegruppe på ditt nye sted, her er noen ideer å prøve:

Gjør din plass behagelig for ulike typer folk

Du vet hvordan det er katter som liker å hoppe opp på kjøleskap og skjule seg høyt på hyller? Og så er det de slags katter som liker å parkere den under sengen din og under sofaen? Ikke at jeg sammenligner folk med katter, men forskjellene mellom lave og høye katter illustrerer det faktum at medlemmer av samme art kan ha forskjellige typer miljøer der de føler seg trygge. Så også, det mektige mennesket. Noen mennesker elsker å krølle seg opp i en koselig sofa, mens andre finner et for mykt sete for å være avvæpning. Noen mennesker elsker perching høyt oppe på avføring mens andre liker å holde seg jordet på en pute på gulvet.

→ 5 måter ditt hjem kan gjøre gjestene føler seg komfortabel og i enkelthet

Lag ditt plassfokus på temaet for å henge ut

Setter alt ditt oppholdsrom til TV-en når du vil være vert for en ukentlig bokklubb? Gjør sitteplassarrangementet ditt at gjestene må kranke sine halser for å se på skjermen hvis du prøver å være vert for en månedlig science fiction filmkveld? Ønsker du et middagsfest, men du har betalt mer oppmerksomhet til kunstgalleriets veggen enn du har til komforten av spisestuene dine? Tenk på hva slags hang-out eller tradisjon du prøver å starte og vurdere hvilke viktige fysiske elementer som må eksistere for å gjøre det til et sted hvor folk vil ønske seg.

→ Break the Ice: 8 tips for å lage en Chattier, Cozier, Comfier Living Room

Ikke skam dem

Du skal ha det vanskelig å overbevise folk om å fortsette å komme over hvis de ikke er komfortable (som vi har etablert ovenfor) og til og med dobbelt så hvis de føler seg flau i rommet ditt.

→ Hvordan ikke å skremme folk som bruker badet ditt

Har noe å gjøre og vurdere et tema

Selv om du bare håper på noen stimulerende intellektuell diskurs, vil du tilby folk noe å gjøre i tilfelle samtalen lulls eller å lokke skjulte folk til å komme over og ha noe å gjøre med hendene mens de blir komfortable i omgivelsene dine. Prøv å ha brettspill rundt eller interessante bøker og tilbehør som skal observeres. Eller prøv å ha et tema som kan gi gjestene gleden av å delta og inspirere dem til å lage kostymer, dele favorittmediene eller lagre snacks.

Ikke svev eller frykt

Ikke å sammenligne mennesker med dyr igjen, men folk kan plukke opp og mate av energien når du er vert. Så hvis du føler deg nervøs - svever over folk som snakker eller fretter seg over kysten - kan dine gjester også føle seg nervøs, og det kan føre til et miljø som ikke er det stedet de vil henge ut i på det vanlige . Men i samme vei, hvis du gir av en uanstrengt, bekymringsløs stemning, kan det slappe av gjester og skape den slags hangoutplassen du leter etter.

→ Hvordan gjør de det? 4 hemmeligheter av uanstrengt verter

Inviter dem over

Noen ganger samles folk regelmessig på steder naturlig. Og noen ganger må du legge til rette for å skape den slags hangout-tradisjoner du drømmer om. Og du vil aldri komme i gang hvis du ikke inviterer folk over. Så fortsett, gi det virvel. Kanskje nevne til dine nærmeste venner at du virkelig vil prøve å gjøre dette til en vanlig ting (og du vil sette pris på deres innspill på hva annet du kan gjøre for å gjøre det til et sted de ville komme tilbake til igjen og en gang til). Men mest av alt, prøv bare!

→ Ingen flere underholdende unnskyldninger! Svar på de største underholdende veikryssene