Hvordan kan jeg dekorere sovesal på studentbudsjettet?
Anonim

Spørsmål: Jeg er en student i Storbritannia, og jeg skal snart flytte inn på college dorm, som vil være mitt hjem for de neste 10 månedene. Jeg vil virkelig dekorere rommet slik at det føles som hjemme og et sted hvor jeg liker å være og kan fungere godt.

Jeg har ikke de nøyaktige dimensjonene i rommet, så jeg har beregnet fra minnet. Jeg må få tillatelse for å fjerne eller legge til møbler, men kan jeg flytte møblene for å få bedre utnyttelse av rommet? Vasken og speilet over er faste, som det store tavlebordet på veggen ved siden av. Ved siden av vasken er det et kommode og to garderobeskap, hvorav den første som delvis dekker tavlen. Motsatt døren er et vindu med en radiator til hver side og et skrivebord foran den og en kontorstol.

Sirkelen i midten av rommet på diagrammet representerer et anhengstaklampe. Ved siden av sengen er det et nattbord og en annen kommode, og ved foten av sengen er det en lenestol og noen høye hyller over. Det er en bleknet rød teppe og noen sjekket røde, grønne og gule gardiner ved vinduet som jeg dessverre ikke har lov til å fjerne. Også, jeg har ikke lov til å male de nøytrale krem-ish-veggene.

Jeg vil være veldig takknemlig for noen lyse ideer som folk kan komme opp med! Jeg vil virkelig at rommet mitt skal se bra ut - så lenge jeg kan sette det tilbake hvordan jeg fant det når jeg dro.

Sendt av Sarah

Redaktør: Gi dine forslag til Sarah i kommentarene - takk!

• Har du et spørsmål? Send oss ​​dine med bildevedlegg her (de med bildene blir besvart først).