HomeLogic Mobile Control: Home Automation, iPhone Style
Anonim

Så du har tilbrakt helgen din og drar litt tid på linje og bruker den hardt opptjente mula på en ny iPhone 3GS. Vi gjetter at du er sannsynligvis nysgjerrig på hvilken annen utrolig kul oppgave du kan oppnå med den lille fyren.

Vel, her er en tanke - hva med å gi hjemmeautomatisering et forsøk? Si for eksempel, du har glemt hvis du slått av lysene i stuen din når du har tatt av til Dubai i helgen. Med HomeLogic Mobile Control ser du rommet ditt i sanntid for å sjekke og slå av fjernkontrollen via din iPhone-app. Du kan gjøre det, sjekk på ditt sikkerhetssystem, klimatemper og mye mer ...

HomeLogic Mobile Control gir et kraftig og komplett underholdnings- og hjemmekontrollgrensesnitt til iPhone eller iPod touch som åpner hjemmets systemer lokalt og eksternt via Internett.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan alt fungerer, foreslår vi at du laster ned HomeLogic Mobile Control App og leker med sitt "Live" -sted hvor du kan styre belysning, panorere / vippe / zoome et live-kamera og andre kontrollsystemer i demo-hjemmet .

HomeLogic tilbyr sofistikerte kontrollløsninger for hjemmekinoanlegget, hele huset lyd, sikkerhet, klima, belysning, videokameraer, vanning, basseng / spa og mer. Med en enkel IE, intuitiv navigasjon og en kraftig mengde funksjoner, kan du i hovedsak slå iPod Touch eller iPhone til en nettverksbasert fjernkontroll for nesten alle tilpassbare aspekter av ditt hjem.

Ikke prøv å kaste for hardt på estimatene. Du ser på $ 3000 og $ 7000 (unntatt arbeidskraft), for å få muligheten til å kikke eksternt inn i hjemmet ditt mens du er borte. En heftig prislapp når en sint sikkerhetssvan (et DIY-prosjekt gjort av vår ukentlige bidragsyter Peter) kunne trolig gjøre det samme for omtrent en brøkdel av prisen. Likevel, vi elsker konseptet til døden - bare ikke så mye prisen.

(Via elektronisk hus)