Hitachi er Redesigned Modern Looking SimpleDrives
Anonim

De fleste eksterne harddisker ser egentlig ikke så bra ut. De er i utgangspunktet innhegninger for harddisker, og de tjener den hensikten. Det er tusenvis av forskjellige kabinettdesigner. Hitachi har nettopp lansert sine oppdaterte SimpleDrives, som ser ganske annerledes ut enn alt annet vi har sett.

Disse nye SimpleDrives ser ganske interessant ut. For en ting er de omvendt. Harddisken selv står opp, noe som gjør det ganske særegent. Det er også et funky blått lys nederst. Designet ser bra ut at vi ikke ville skamme seg for å ha denne lille valpen på våre bord. Det hjelper også at de kommer med en 2 TB intern harddisk, noe som betyr at den kan lagre mye data.

2TB 7200RPM-versjonen vil koste deg $ 250. Hvem trenger en homeserver? Eksterne harddisker blir stadig mer vanlige. De gjør også å slepe dataene dine ganske enkelt. Likevel må du være forsiktig. Disse harddiskene kan bryte på egenhånd på et tidspunkt og det er best å ha en slags annen backup løsning tilgjengelig. Flytte dataene dine delvis inn i skyen, gir mening hvis du har ledig plass. Det å gjøre regelmessige sikkerhetskopier og deretter slå av sikkerhetskopieringen av harddisken er ting å gjøre hvis du ikke vil miste data.

[via DVice]

MER HITACHI USB DRIVER
Hitachi SimpleTough-harddisker