Her er hva Julia Roberts DIYed Som Holiday Gaver Ett år
Anonim

Helligdager er en spesiell tid. Dedikert til klemmer fra familie, god mat og gaver. Massevis av gaver. Når juletiden nærmer seg, ga Julia Roberts litt innsikt i InStyle til hvorfor hun elsker Thanksgiving, hennes gave gir stil, og til og med noen morsomme ideer for de som opplever gaveblokker i høytiden.

Etter å ha tatt tid vekk fra å handle, noterer Roberts at hennes favoritthobby bruker tid på kjøkkenet sitt. "Jeg elsker virkelig matlaging. En av mine favoritt ting om Thanksgiving er at du bare kan tilbringe matlaging, " fortsetter hun. "Du er ikke forpliktet til å gjøre noe annet. Jeg tror jeg fikk det fra [min mor] og lært av å være på kjøkkenet med henne og så på henne gjør det. "

Visste du at Pretty Woman-stjernen teller seg blant DIY-besatt? I november-intervjuet intervjuer Roberts hennes kjærlighet til håndlagde gaver, en morsom hobby som hun plukket opp i barndommen mens hun så at moren hennes gjorde alt fra grunnen av. Mamas passerer de beste vaner, ikke sant?

Hun husker de siste årene der hennes funky gaver inkluderte vintage kokekrukker fylt med hjemmelagde kaker og nålepinner brett og dør murstein. "Ett år gjorde jeg nålpunkter. Jeg ville gjøre som en nålespiss eller en nåldør murstein, sier hun, " Lyder det ikke som en gave du vil ha? "

Tanken og tiden som investeres i personlige gaver, skaper et varig minne for både deg og din kjære, som Roberts 12 år gamle sønn, Finn, ligner at de også har en nåldør murstein, som Roberts smiler som svar, Vi har en bestemor laget. "

Sjekk ut hele intervjuet på InStyle.