Her er de mest hundevennlige byene i USA
Anonim

Det er ingen hemmelighet at moderne amerikanere elsker hundene våre - til 89 millioner hundeeiende husholdninger - og at vi noen ganger (alltid) baserer beslutninger om hunden kan ta med seg eller ikke. Men hvor, akkurat, er den mest hund-besatt byen i landet?

Ifølge metodologien i denne nye undersøkelsen fra WalletHub, som rangerte de 100 mest befolket amerikanske byene med tre viktige beregninger - Pet Helse og velvære, Pet Budsjett og Utendørs Pet-Friendliness - din beste innsats i 2017 hvis din pup er din egentlige tur -or-dø er ... Scottsdale, Arizona.

Hvordan kom de dit? Ved å analysere byene med de laveste og høyeste veterinære kostnadene, hundesikringspremier, de mest og minst (per innbygger) veterinærer, dyrebedrifter, dyrevennlige restauranter, hundeparker, dyrehjem og annen VIP-statistikk for gode hundemor og dads .

House Tour: En Blogger's "Boho Beach Bungalow" i California

WalletHub sier at 21 nøkkeldatasettene varierer fra minimumsomsetningen til dyrepleieprodusenter per besøk til byens gangbarhet, men de kaller ikke alle kildene til deres faktiske tall, noe som virker litt ut til denne langvarige, galte hunden dame - og bosatt i Austin, aka The Rescue Dog Capital of the World, som kom inn på bare # 7 på listen, men hvor valper er velkommen nesten overalt (inkludert de fleste barer, restauranter og konserter). Vi har også lett, helårsåpent tilgang til utendørs opplevelser med så mange hjørnetenner ute, vandring, kajakkpadling og stand-up paddleboarding på en gitt dag som byens mennesker ... men bare rangert ned på # 54 i Outdoor Pet- vennlighet.

Når det gjelder budsjett, er det definitivt en god ide for enhver fremtidig eller nåværende kjæledyrseier å ta dette rådet i betraktning før et trekk - kostnader for kjæledyrsforsikringspremie, veterinærpleie og kjæledyrinnskudd på utleie varierer dramatisk fra region til region, og i byer med et lavt antall innbyggere på veterinærområdet kan det være veldig vanskelig å få en avtale eller bytte til en ny klinikk. Det samme gjelder antall kjæledyr sitter og hundevandere i en gitt by.

House Tour: En "Modern Bohemia Meets West Coast" Leilighet i Oakland

I dybden av dyre redningserfaring, snakker et lavere antall lyster i en region faktisk til behovets behov, noe som betyr at et lavere antall kan bety at folk i området generelt er mer ansvarlige dyreeiere - en positiv ikke en negativ metrisk - og størrelsen på lyet (og deres ikke-døde status) er viktigere enn det rene antallet av dem. Et antall ansatte i de fosterbaserte redningsgruppene kan ha vært en mer nøyaktig representasjon av regionens kjæledyrvennlighet når det gjelder rehoming, IMHO - selv om innlemmelsen av styrken i regionens dyrevernlov er virkelig viktig.

Bunnlinjen: Hvis du tenker på å flytte til en ny by med kjæledyr, er det noen gode beregninger å ta hensyn til og en god grunnlinje, men ikke plukke opp og flytte med kjæledyrene uten å først lage din egen lekserbaserte på nøkkelindikatorene som har betydning for din individuelle pelsfamilie - og besøker (med puppene dine) for å gjøre neseworkene på forhånd, når det er mulig.