Gratulerer med dagen, Queen Elizabeth: Long May hun regjerer kunstverdenen
Anonim

Som den lengste regjerende monarken i Storbritannias historie, og et av de mest gjenkjennelige menneskene i verden, er Queen Elizabeth et kulturelt ikon, hvis bilde finnes på overflater overalt - fra papirvaluta til magasinomslag. Den formidable monarken blir 90 i dag, og vi feirer hennes fødsel med alle interiøret der hun har dukket opp gjennom årene.

I det øyeblikket du går inn i Coppy's Traditional Meets Modern Loft, blir du møtt av et stort fotografi av Queen of England av Chris Levine, som ser både kongelig og menneskelig med lukkede øyne.

Erin Fosters hjemmekontor er prydet med en profil av monarken som er laget av rosa paljetter på svart fløyel - som ser ut til å være et stykke av Ann Carrington.

Kunstner Karl Lohnes har utført en serie verk med HRH, inkludert dette maleriet som til slutt ble reprodusert av forhandleren CB2.

Et stort tradisjonelt portrett henger bak en moderne sofa i denne eklektiske stuen fra Flea Market Style (via Kare 'N' Thrift).

Andy Warhols berømte popkunst henger over mantelen i John Eshayas Palm Springs hjem, et masseprodusert symbol på Dronningens ubiquity.

En stencil antas å være Banksy dukket opp på siden av bygningen i Storbritannia som morphs hennes majestet med David Bowie's Aladdin Sane. Via Speilet.