Halloween gave som holder å gi: David S. Pumpkins er tilbake!
Anonim

Kongen av Halloween 2016, David S. Pumpkins, er tilbake for å baffle og glede deg. Breakout SNL skit får den animerte ferie spesielle behandlingen med The David S. Pumpkins Halloween Spesiell lufting denne lørdag 28. oktober, med Tom Hanks tilbake for å stemme den titulære karakteren.

Sammen med Hanks, skildskrivere Mikey Day og Bobby Moynihan vil låne sine stemmer til showet, så vel som Game of Thrones-stjernen Peter Dinklage. Vi vet ikke noe om spesielle, men vi kan gjette at det blir morsomt, rart og fullt av dans.

"Sett i en liten byby på All Hallows Eve, de spesielle sentrene på David Pumpkins og hans skjelett sidekicks som viser en ung gutt og søster sin sanne betydning av Halloween, og svarer ikke på noen av spørsmålene sine underveis."

Hvis du lurer på hvordan akkurat vi kom hit, er svaret komplisert, men også morsomt. Ifølge Gulls fantastiske, En Oral History of David S. Pumpkins, var skissen litt av en sen natt / tidlig morgen Hail Mary.

"Døren er åpen, og det er David Pumpkins. Jeg husker å skrive, " Jeg er David Pumpkins ", og deretter lagde Bobby" S "-" David S. Pumpkins ".

" Hvorfor ikke?" Klokka fire om morgenen stiller du ikke spørsmål. Du går bare, "Hva skal være hans første linje?" Og Mikey går, "Hvordan henger det?" "Flott, skriv det ned. ""

Så David S. Pumpkins fans over hele verden kan hvile lett å vite at deres favoritt Halloween helt vil snart komme tilbake til dem. Og hvis animerte tegneserier ikke er dine ting, kan du gå tilbake til den opprinnelige skissen.

Noen ikke-David S. Pumpkins Halloween inspo:

  • Det er fortsatt tid: Halloween dekorasjoner å få nå (med scarily Speedy Shipping)
  • 13 Utrolig søte Halloween dekorative ideer du fortsatt har tid til å gjøre
  • 10 DIY Trick-Or-Treat Vesker å gjøre for dine små monstre
  • Sett ned kniven: Last Minute, No-Carve Pumpkin Ideas for Halloween