Guest House at Field Farm
Anonim

Det er ikke ofte at vi kommer over en modernistisk bed and breakfast. Men når vi gjør det, kan vi praktisk talt føle at tunge viktorianske normer for B & B løfter av skuldrene våre. Det var slik vi følte da vi kom inn på gjestehuset på Field Farm i nærheten av Williamstown, MA sist helg. Det er en inspirasjon for ikke bare B & B, men vårt eget hjem ...

Field Farm er hjemmet fra Lawrence og Eleanor Bloedel i 1948, avid kunst og møbler samlere. Designet av Edwin Goodell, Jr., er hjemmet og landet nå eiendommen til forvalterne av reservasjoner, som driver hjemmet som bed and breakfast.

Med bare fem gjesterom, følte vi det heldige å bo i hjemmet, som fortsatt er fylt med originale modernistiske møbler og kunstverk. Vinduene selv er kunstverk fra innsiden av bygningen, fanger utsikt over Mount Greylock og Berkshires rundt gården.

Vi merket hjemmeens fryktløse bruk av farge på veggene (en lokal maskinvarebutikk vet nøyaktig hvordan man skal blande hver farge med en enkel forespørsel til "Field Farm Living Room" eller "Field Farm Gallery Bedroom"). Cork fliser, som har holdt seg vakkert i løpet av 60 år siden bygging, er det overordnede gulvmaterialet i hele hjemmet. Den kjærlige visningen av bøker, friske blomster og bilder i hele hjemmet inspirerte oss til å gjøre mer av dette i vårt eget hjem.