Grillgrønn i sommer
Anonim

Vi er i ferd med å erstatte vår døende Weber Smokey Joe grill med noe litt mer betydelig for våre sommergrillbehov (vi er revet mellom Big Green Egg, den klassiske Weber One-Touch med den vakre blå finishen eller den stilige foldouten design). Men hva du legger inn i den grillen eller røykeren for drivstoff, kan være like viktig som det du legger på deg for å lage mat ...

Vi vokste opp ved hjelp av det prøvde og sanne Kingsford-merket, men nå foretrekker ekte tre eller klumpkull på grunn av smaken. Vi er ikke sikre på om Trader Joes klumpkolemerket vi tidligere har brukt, er fri for forurensende mineralskull eller andre tilsetningsstoffer som borax, natriumnitrater eller antracittkull. For tiden komplimenterer vi klumpkullet med noen tørkede epletrær fra vår lokale bondenes markedsleverandør for å legge til mer smak. Selvfølgelig er matlaging med propangas det reneste og sunneste, men vi er glad i den smokere smaken av en grill, så vi har gått på å bevege seg på en propan-enhet til tross for deres kjøligere ferdigheter.

For å balansere våre ønsker for smakfulle grillede matvarer uten forurensning, ser vi på å prøve ut disse trebrikkene som anbefales i en nylig LA Times-post som heter Nature's Grilling Products, som tilsynelatende brenner renere og produserer mindre aske (også bra for brannsikkerhet). Høres ut som en duftende blanding, laget av mesquite, ebenholt, eukalyptus, og en blanding av andre meksikanske tropiske hardtre. Vi lurer på om disse blandingene gjør rengjøring av grillen enklere? Men smaken er konge, så vi vil rapportere tilbake når vi får vår nye grilloppsett og matlaging.

[Bilde: Misocrazy]

Grill og grillforbindelser:

  • Fjern kjøleskap lukt med BBQ trekull briketter

  • Slik ... Rengjør grillen

  • Slik: Lag en Mini S'mores Grill

  • En kullgrill å gå

  • Utendørs matlaging: Bygg din egen grill

  • Gjør dette hjemme: Pulled Pork BBQ

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.