Green Moving?
Anonim

Vi har et trekk som kommer opp. Vi tok den enkle veien ut og signerte en ny leieavtale med to uker med overlapping, og flyttingen er rett over byen, så det kommer ikke til å være så ille.
Likevel beveger den seg.
Vi lurer på hvordan du gjør det med et minimum av stress og belastning ... og om det er noe som grønt beveger seg.
Her er vår tankeprosess så langt ...

Vi har gjennomgått ATs tips om flytting i Boston (vi er i Bay Area, men mange av forslagene gjelder, inkludert flytting på en mindre frenzied tid.) Inspirert av Laures post over på AT: LA, plukker vi allerede ut energisk, lykkelig musikk; Men vi ansetter ikke movers; Det er ikke nok ting å rettferdiggjøre bekostning. Vi har øye på en haug med å flytte tepper, ikke i motsetning til de vi ga bort på craigslist om et år siden. Vi har også sett på å leie gjenbrukbare bokser som de som tilbys av Earth Friendly Moving i Sør-California, men vi kan ikke finne en lignende tjeneste opp nordover.
Så de fleste av våre grønne endringer så langt er inkrementelle:


  • Vi vil finne ut om det vil generere mer karbon til å leie en U-Haul (en tur) eller gjøre flere turer i bilen vår.

  • Vi prøver på brukte bokser fra en butikk i stedet for vår tidligere favoritt, bankers bokser (billig, sterk, med håndtak.)

  • Vi holder fast med plaststrammebåndet vi har brukt før, da det vanligvis gir bruk av mindre boblepakning og tape, og bidrar til å holde ting rent.


Men det virker som mindre enn en triumferende suksess for oss. Hvordan kunne vi gjøre dette trekket mer grønt?
Noen andre ideer eller tips?

bilde av Patrick-L via sxc.hu