Gode ​​spørsmål: Vindubehandling for et morsomt vindu?
Anonim

Shannon skriver inn for hjelp med et funky vindu i barnehagen:

Vi har nylig flyttet inn i et hjem hvis tidligere eiere fullførte et opplegg i midten av 1960-tallet. Det er mange kule vinkler og tilpassede vinduer, men vi kan ikke bestemme hvordan vi skal dekke en i vår barnehage. Jeg elsker naturlyset, men vår lille er våkne opp med solen hver morgen, og rommet blir veldig varmt på sen ettermiddag. Jeg priset tilpassede skodder, men de er latterlig dyrt. Eventuelle ideer om en vindubehandling som vi kunne åpne og lukke slik at vi ikke permanent blokkerer lys?

Shannon, vi er sjalu av det naturlige lyset dette vinduet lar inn, men ikke sjalu av kongedømmet om å dekke det. Som du nevnte, vil egendefinerte nyanser for disse "vinkelen-topp" -vinduene være dyre. Våre to ideer, ingen av dem perfekte, er å sy eller ansette noen til å sy vinklede gardiner som du kan knytte tilbake eller vurdere å bruke en limfilm for å dekke toppene og installere en vanlig nyanse eller gardin på den nedre, ikke-vinklede delen .

Vi liker lim som dette nedenfor fra 2Jane, men de er egentlig ment for privatliv, og selv om de vil filtrere lyset litt, er de ikke ment å virkelig blokkere lyset.

Du kan også jakte på mørkere lim som vil redusere lyset. Disse to mønstrene nedenfor er fra Design Your Wall.

Når barnet blir eldre, vil du kanskje vurdere å få en av disse!

Vi er ikke veldig fornøyd med noen av våre forslag, men vi er sikker på at det er nyttige og smarte lesere der ute som enten har behandlet lignende vinduer i eget hjem eller ellers har ideer eller ressurser å dele med deg. Lesere - kan du hjelpe Shannon?

(Send dine gode spørsmål til barnehagen (ved) apartmenttherapy (dot) com. Spørsmål sendt med bilder vil få prioritet.)

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.