Gode ​​spørsmål: Starte over, sofa-mindre
Anonim

Hei AT,

Hva gjør jeg med min sofa-mindre stue?

Jeg begynner etter en skilsmisse, og jeg har en sjeselong som jeg elsker å lese og se på TV, 2 sidestoler for gjester, TV på stativ, bokhylle og 2 bord. Alt jeg leser om romoppsett insisterer på en sofa! Jeg er helt fornøyd med min sjåfør, og gjør ikke mye underholdende. Men det har også et problem i ordningen fordi sjesen ikke vil fungere som en sofa, selvsagt. Hvordan ordne?

Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.
E-post spørsmål og bilder med spørsmål i emnelinjen til: sf (at) apartmenttherapy (dot) com
Link til alle gode spørsmål

Stolen og sjåføren var begge store butikkfunn. Jeg har nylig slukket sjåføren, og hvis du også kan snakke med meg hva slags teppe jeg skal bruke over denne gudovlige veggen, vil jeg absolutt sette pris på det!

Takk for all hjelp. Jeg har slitt med dette arrangementet nå i 7 måneder!

Takk,
pbphoenix

Kjære pbphenix,

Siden du begynner over håper du at du får muligheten til å lage alle dine egne innredningsvalg! Det er sølvfôr til mange breakups. ; )

Ikke bekymre deg for å ikke ha en sofa. Regler er til for å brytes! Vi ville bare være opptatt av å ha nok komfortable sitteplasser for gjestene du noen ganger har over. Hvis mulig, plasser møblene dine slik at du lett kan rotere chaise sammen med veggen som vender mot TVen når du har besøkende. Hold en lang rund bolster og noen puter på hånden for å konvertere den til ekstra (sofa-lignende) sitteplasser.

Når det gjelder teppet, vil vi gjerne se den røde underfoten erstattet med en nubby-teksturert teppe i en kul, komplementær farge som en blek salvie-y-blå. Det vil pent oppveie den røde sjesen og de gule veggene. En god budsjettkilde er Home Decorators 'Collection.

Noen andre?