Gode ​​spørsmål: Hvor liten en leilighet kan du ha en baby i?
Anonim

Hei AT,

Jeg har et spørsmål til deg siden jeg vet at du også bor i en liten leilighet. Hva er den minste leiligheten du tror et par kan bo i når du har en baby?

Vi bor for tiden i en 400 sq / ft ett soverom i East Village og forventer i fire måneder. Vi har et soverom, et fellesrom med kjøkken i det og et bad. Det er litt av en hall. Noen har sagt at leiligheten vår er for liten. Andre har sagt at vi må ha et eget rom for babyen. Noen har sagt at vi ville ha det bra en stund. Hva tror du?

Takk agnes

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.)
Link til alle gode spørsmål

Kjære Agnes, Vi lever i en liten leilighet, men vi har ikke gått ned den veien ennå. Når vi gjør det, vet vi svaret sikkert.

I mellomtiden tror vi at hvis du er veldig komfortabel med din ektefelle og veldig myk, kan du ha det bra i en roms leilighet (av hvilken som helst størrelse) for hvor som helst fra 0 til 12 måneder. Til slutt skal du trenge et annet rom, og den viktigste grunnen til det andre rommet er slik at en av dere kan sove mens den andre er våken med babyen, eller begge kan sove mens babyen gråter (hvis du er i ferd med å få babyen til å sove hele natten gjennom).

Hva synes mødrene og pappaene der ute?