Gode ​​spørsmål: Hvordan å separere soverommet mitt for $ 500
Anonim

Hei AT,

Jeg så et show på HGTV med en Atlanta 1-roms leilighet med den mest kreative strukturelle designen jeg har sett for en enkel 1-roms leilighet (se bilde til venstre).

Jeg kjøper et studio Co-Op i DC om et par uker, og jeg prøver å finne den beste måten å blokkere av en del for min seng (et "soverom" område) uten å ta for mye plass. Det er et lite studio (like under 400 kvadratmeter) som ikke får mye lys i det hele tatt, så alt for å opprettholde en luftig følelse ville være flott.

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.
Send spørsmål til e-post og bilder med spørsmål i emnelinjen til:
editor (at) Bloggurat (dot) com)
Link til alle gode spørsmål

Jeg elsker den sirkulære veggen som bare går opp halvveis til taket i leiligheten avbildet; Jeg tror det gir mest plass til soverommet og stuen.

Jeg vil gjerne gjøre noe som leiligheten vist på HGTVs "Design to Sell" (jeg har vedlagt bilder av soverommet), men har ikke råd til å bruke mer enn $ 1000 på soverommet. Ideelt sett vil jeg gjerne bruke under $ 500 fordi jeg er en utdannet student uten inntekt utenom skolen.

Takk!!
Parwana

PS: Bildene jeg har vedlagt er av Atlanta-leiligheten (1 viser soverommet fra stuen, 2dre viser soveromvegget fra soverommet); Jeg har også vedlagt en planløsning av studioet mitt.

Kjære Parwana,

Det beste vi kan tenke på for $ 500 er å bruke sykehus gardin spor og gardiner som vil trekke rundt soverommet ditt (akkurat som Lenny Kravitz gjør!).

Her er en link til Hospital Track og gardiner vi ville få fra IKEA, hvor de selger dem veldig lenge.

Noen andre?