Gode ​​spørsmål: Hvordan lyser jeg utendørsområdet?
Anonim

Hei AT,

Vi flytter inn i ny leilighet med flott utendørs plass. Problemet er det i ryggen og det er en høy bygning rett bak den. Som et resultat treffer meget lite direkte sollys plass, i korte perioder av tiden hele dagen, så det forblir litt mørkt. Vi prøver å finne ut måter å maksimere lyset som kommer inn. En tanke var å male eller plassere reflekterende flater på bygningen bak oss.

Eventuelle ideer til teknikker, materialer eller steder for å finne dem.

Takk skal du ha. - Morlock som vil være en Eloi

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.)
Link til alle gode spørsmål

Kjære Morlock, vi ønsker at du hadde sendt inn et bilde! Likevel, her er våre forslag basert på vår egen erfaring med en bakkeplan i bakkeplan som også får svært lite lys.

.5 Vi ville unngå reflekterende flater ettersom vi anser dem for stimulerende og speil ikke alder godt ute.

1. Få planter i. Dette har kanskje ikke å gjøre med lys, men det har å gjøre med hvordan rommet ditt føles, hvordan luften lukter og energiflödet i området. Vi eksperimenterte lenge og mistet ca 20% av plantene vi legger inn, men alt er nå stabilt. Kompostering eller gjødsling er et must. sette planteringsboksene rundt kantene der grønt står mot veggene, vil gi stor plass.

2. Hvit grus. Vi bar i poser og poser med hvit grus, og det gjorde ikke bare en mye finere overflate under foten som drener raskere, det lyste opp plassen.

3. Hvis det er en vegg, må du male det en lys farge. Vi hadde et gjerde bak oss som vi malte en lys off-white og det gjorde en stor forskjell. Vi vil male det igjen, denne gangen en mer fargerik fransk oransje. Farge vil vekke opp plassen også.

4. Lys! Uansett om du er underholdende inne eller ute, vil belysningslysene i hagen din gjøre rommet ditt større. Vi bruker utendørs lanterner fra Ikea.

5. Paint dine vinduer på utsiden også. En hvilken som helst lys overflate vil bidra til å reflektere lyset og overflatene rundt åpningene på vinduene dine vil gjøre stor forskjell i å hoppe inn lyset i hjemmet ditt.