Gode ​​spørsmål: hjelp med møbler plassering i studio?
Anonim

ATDC-leser Robin trenger hjelp med å sette opp sitt nye hjem: Hei! Jeg flytter fra en 600-kvadratmeter et soverom til en 600-kvadratfot studio. Jeg har aldri vært bra på å arrangere møbler med mindre arrangering av møbler betyr å plassere alt flatt mot veggen. Jeg har sett så mange unike utnyttelser av studioleiligheter på nettstedet ditt, og håpet at det kan være en leser der ute som liker å gjøre slike ting som kan gi et forslag. Vedlagt er gulvplanen. Det viser hva "rom" plassen skal gjøres til, men selvsagt trenger jeg ikke å overholde det. Et par ting å merke seg: 1) Det er ikke mye naturlig lys i leiligheten 2) Det er en takvifte med lys i spisesalen ...

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.
Send spørsmål til e-post og bilder med spørsmål i emnelinjen til:
dc (at) Bloggurat (punktum) no)

Jeg er ung og bor på den billige, så ingen av mine møbler trenger å være et fokuspunkt eller noe, det er for det meste alle Ikea. Igjen, jeg har det bra med å kjøpe flere stykker hvis det er en god ide ...


  • Full Bed m / Iron ramme

  • 6-skuffers kiste (64 "lengde, 20" dyp)

  • Nattbord (16 "lengde, 16" dyp)

  • 3-pute sofa

  • 1 ikea Poang stol

  • TV-konsoll (67 "lengde, 20" dyp)

  • Sofabord, som jeg ikke trenger å holde og er åpen for andre bordidéer, men jeg spiser på sofaen (46, 5 "lengde, 31" dyp)

  • Spisebord og stoler (36 "lengde, 36" bredde)

Jeg vil sette pris på hjelp! Robin

Dette er den beste tiden på året å planlegge for et studio - det er tonnevis av inspirasjon fra deltakerne i Small Cool 2009. Spesielt Teeny-liten divisjon! Tanker for Robin, oh talentfulle lesere?

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.
Send spørsmål til e-post og bilder med spørsmål i emnelinjen til:
dc (at) Bloggurat (punktum) no)

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.