Gode ​​spørsmål: Møbler Valg for flatskjerm-TV?
Anonim

"Hei AT,

Så, plasma-TVer faller til nær rimelige nivåer. Er det et nettsted der ute, eller en historie, eller noen ressurs, som utmerker de ulike møbelalternativene for flatskjerm-TVer? Jeg har sett noen selskaper som Bell'O, men det ser bare ut som ... Long Island.
Jeg vil ikke gjemme TVen - heller ikke jeg vil at den skal se ut som den er på settet med Star Trek heller.

Takk, Bernie "

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.)
Link til alle gode spørsmål

Bernie, vi har bare ett nettsted for deg: CNET.com. Det er her vi går for all vår gadget og elektronisk info. De berører imidlertid ikke innersiden av dette intense området, og vi vet ikke noen som gjør det.

Et annet problem er at vi ikke engang har en TV, og vi jobber med mange mange kunder som gjør det, så vi har tenkt at vi skal komme inn på dette området mer og for å hjelpe folk å avverge kino / Star Trek syndrom.

Vårt generelle råd på dette området er "mindre er mer." Vi anbefaler at du forlater fjernsynet ut i rommet og LOW, og unngår en stor armoire eller møbler ting som vil ta opp enda mer plass. Vi liker enkle, små kommoder og mediekabinetter som lar deg studere all din media crap under, uten å bli sett. Blue Dot har noen gode til gode priser. Vi har også designet en Plasma Cosy som glir over flatskjermsett og lar dem glide inn i bakgrunnen på en kul interiør måte.

Vi tenkte om vi startet en ny blogg i dette området, det ville bli kalt AT: Media. Hvis det er interesse for dette ... vil vi gjøre det, og vi vil utvilsomt grave opp hva ressurser er der ute.