Gode ​​spørsmål: Kan et lakkbord være ripesikker?
Anonim

Hei AT,

Vi har nettopp kjøpt denne høyglans, laquered bordet. Nå må vi finne ut hvordan vi holder vår 17 måneder gamle fra å ødelegge den. (Ikke spør hvorfor vi ville kjøpe et bord som dette når vi har et lite barn. Vi må ha vært høye.)

Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.
E-post spørsmål og bilder med spørsmål i emnelinjen til: sf (at) apartmenttherapy (dot) com
Link til alle gode spørsmål

Det er svært utsatt for riper, så et enkelt stykke stoff vil ikke gjøre. Vi har kuttet ut et stort stykke papp som vi kan tape til det, men det er ikke veldig pent. Jeg tenkte på å prøve å finne noe tykt skum eller gummi, som en yoga matte. Jeg vet ikke hvor jeg skal gå for det, skjønt.
Noen forslag?

(se etter at vårt gamle salongbord vises i rubrikkene så snart jeg kan få mannen min til å bli enige om å bli kvitt det!)

Michele i Bernal Heights

Hei Michele,

Bordet er vakkert.

For å beskytte bordplaten og bunnen av sokkelen, prøv å tørk hvit hvitduk, klipp til de nøyaktige størrelsene på sirklene. (Hvis du bestemmer deg for å la den lille leke ved bordet, kan du finne svart oljeklut med tavlefarge). Sikre med kommandobåndstrimler, som lett kan fjernes, slik at den lille ikke kan rive den av.

For barnesikkerhet kan du strekke en utvidbar støtfanger rundt kanten av bordplaten. De er ikke pen, men i det minste kommer de i en nøytral grå (i tre størrelser), som vil fungere i dette rommet.

Det kan være litt vanskeligere å beskytte stativets oppreist fra barneskapte riper og støt. Noen gode ideer der ute?