God spørsmål: Hva skal jeg gjøre med en Bum Dell D505 bærbar PC?
Anonim

Hei Unplggd, For en måned siden døde Dell Latitude D505-bæreren på meg - skjermen ble svart og etter mange timer med teknisk støtte kom dommen inn: Bytt hovedkortet til en pris på 400 dollar deler, 200 dollar arbeidskraft. Maskinen koster $ 1100 når den er kjøpt (3-4 år siden!) Så åpenbart $ 600 kommer bare ikke til å skje. I tillegg har jeg allerede en ny bærbar PC for arbeid!

Ok, så nå, hva gjør jeg med Latitude? Skal jeg dra et kontorrom og bash det i stykker?

Et øyeblikk humør jeg ideen om å fikse det og gi det til søsteren min, men for $ 600 kunne hun få en stasjonær datamaskin, helt ny! Selger jeg det for deler? Hvor i NYC ville jeg gjøre det? Er jeg SOL, og det er Resirkulering eller Bust?

Jeg er virkelig med tap. Hva gjør folk i min situasjon? Jeg kunne tape et bilde over skjermen og gjøre det til en $ 1100 bilderamme. Men det virker som en sløsing. Eh?

Takk!
-Katy

PS Selskapet kjøpte meg den nye Dell XPS M1730 som er dårligass! FUGLY AS SIN men super fort. Jeg er veldig fornøyd med det, bortsett fra kraften, strålende lys og overstimuleringen av så mange bjeller, fløyter, etc.

Hei Katy,

Vi har et par ideer, men vil også høre fra våre lesere. Først kan du finne et reparasjonssted og sende det inn for reparasjon - siden du vet nøyaktig hva du trenger, kan de gi deg et ganske eksakt tilbud på kostnaden. Ideelt sett kan du finne et lokalt sted som kan skape nøyaktig hvilken del av hovedkortet du trenger å bytte ut og gjøre akkurat den delen. "Mamma-og-pop" -type datalager er trolig veien å gå i dette tilfellet. [IKKE bruk Laptop Rescuer Co., vi liker typen tjenester de tilbyr, men deres vurderinger er dårlige på nettet (yelp, yahoo), meldingstavler og eBay. For å finne vurderinger om et ukjent selskap, google deres navn med ordanmeldelsen.]

For det andre kan du prøve å finne et hovedkort på nettet, som på eBay, og prøv å erstatte det selv. Dette er åpenbart vanskeligere fordi du må finne et bord med

Noen samtaler kan spare deg for massevis av penger og tillate deg å gi den bærbare datamaskinen til din søster for langt mindre. Noen andre ideer, lesere?

Jubel,
Kate