Bra Spørsmål: Egendefinerte Foto Flash-kort
Anonim

Et annet godt spørsmål, denne gangen fra leseren Kirsten :: fant denne lenken til hjemmelagde flash-kort. personen ville fotografere personlige gjenstander for barna sine og deretter bruke dem som flash-kort. Jeg kan ikke finne siden og syntes jeg fant den av nettstedet ditt. hvis du vet om det, vennligst gi meg beskjed! Takk

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt, og spørsmålet ditt blir først lagt ut. Send spørsmål til e-post og bilder med spørsmål i emnelinjen til: barnehage (at) apartmenttherapy (dot) com)

Kjære Kirsten:

Vi tror du refererer til Goosie Cards. Vi snublet også på linken mens du leter etter morsomme produkter. Goosie Cards gjør dine egne bilder til flash-kort å bruke sammen med babyen. Det er en fin måte å hjelpe barn til å gjenkjenne gjenstander fordi de ser ting kjent for dem - deres egen barneseng for å lære ordet "barneseng".

Det er også en fin måte å holde babyen kjent med kjære som kanskje ikke bor så nært. Lag et sett med besteforeldre, fettere, tanter og onkler kort. Også, du kan lage et sett med action kort med bilder av baby crawling, gå, gråte, spise, etc. Vi synes det er en god idé.

Goosie Cards lar deg laste opp bildene dine og velge den tilsvarende teksten. Hvert kort er 4 ¼ "x 7 ½" og er trykt på tungt kartong og laminert slik at du kan tørke dem rent. Egendefinerte kortsett starter fra $ 28.

Noen Nursery lesere bestiller fra Goosie Cards tidligere og har en anmeldelse?

(Kirsten skrev oss tilbake for å si at hun svarte på sitt eget spørsmål, hun tenkte på Smiling Goat-kort. Du kan sjekke dem ut her.)

(Takk, Kirsten!)