Møbler Skandal: Mirrored Møbler på Lam (Takk, Curtis)
Anonim

Speilet møbler er varmt, men vanskelig å finne. Så det var ikke uten entusiasme at vi postet The Mirrored Furniture Company for omtrent et år siden. Drevet av Didi Rainey, dette selskapet hadde en flott nisje, men innen få uker begynte vi å høre problemer som dette:

7-14-05: " Jeg bestilte møbler fra Didi Rainey - hun leverte aldri møblene - hun stjal pengene mine, og hun er for tiden undersøkt for svindel fra FBI og District Atorney's office. "

Da fikk vi kommentarer fra fru Rainey:

" Enhver som skylder penger av Mirrored Furniture Company, kan kontakte oss direkte på 4611 Governors House Drive, Suite 805, Huntsville, Alabama 35801. "

Har noen Vi har ikke hørt at noen har.

Men flere kommentarer kom i om manglende ordrer, penger tatt og ødelagte løfter. Snart fikk vi en samtale fra Frøken Rainey og ba om å ta henne ned da hun måtte lukke og håndtere problemene hennes. Uten respekt for hennes vanskeligheter gjorde vi det.

Noen måneder senere ringte hun for å si at hun hadde omorganisert og var åpen for virksomheten igjen, så vi bestilte et bord . Vi så det aldri. Likevel ble vi overrasket. Hun var så fin på telefonen.

Nå har vi mottatt flere klager denne uken. Som svar på alt dette har vi tatt ned alle innleggene angående dette problemet, og sett dette på plass. Vi sier WATCH OUT for folk som peddler speilte møbler og sørg for at du ikke betaler før det virkelig kommer.