Frugal Flowers: Hvordan velge blomster på supermarkedet
Anonim

Bor i Midtvesten betyr at det er lite friskt grønne å bli sett utendørs på den lange, kalde vinteren. Så vi føler at kutteblomster er en liten, men likevel nødvendig luksus for å lyse på disse mørke dagene. Men vi ønsker fortsatt å holde vår lille ukompetanse så sparsom som mulig, noe som betyr at vi kjøper våre blomster fra supermarkedet og ordner dem hjemme. Vi vet at mange av dere gjør det samme.

Vi er ingen fagfolk når det gjelder blomsterrangering, men her blomstrer noen få tips om valg av den beste matbutikken for å få arrangementene dine til liv.

Jeg vil dekonstruere arrangementet ovenfor, som sitter på spisebordet denne uken. Dette var en litt dyrere splurge fra min side, siden rosene var litt dyrere enn de blomstene jeg vanligvis kjøper. Men de var så vakre jeg kunne ikke passere dem, og kostnaden for hele arrangementet var fortsatt bare rundt $ 16. Egentlig fikk jeg tre arrangementer for den prisen; Jeg har to mindre bunter i andre steder.

Dette er ikke den eneste måten å kjøpe blomster, selvfølgelig; Noen ganger elsker jeg et enkelt arrangement av bare en slags blomst. Men dette er hvordan jeg nærmer meg et litt mer involvert arrangement.

1. Unngå pre-mixed matbutikk buketter. Det er morsomt å bryte opp disse bukettene i mindre arrangementer, men jeg finner ut at de ferdige matbutikkbuketter ofte er mindre friske. De ser ut til å vri raskere. Også de er vanligvis polstret med mye unødvendig grønt. Jeg liker bare å plukke ut mine egne enkeltvarianter, med mindre det er noe helt spesielt i en av de ferdige buketter. Det er sjeldent, skjønt.

2. Velg den vakreste blomsten du finner. Dette kan være alt du synes er vakkert. Crimson roser? Duftende freesia? Blowsy ranunculus? Plukk ut kontaktpunktet, blomsten du vil se på hele uken. I mitt tilfelle var det disse gammeldags rosene, kremaktig med bare en rød rose. De var så forskjellige fra de vanlige overfargede og overdimensjonerte rosene. Jeg ser vanligvis at de øyeblikkelig fikk øye med meg.

3. Se etter den ferskeste gjengen. Unngå blomster som er helt åpne. Se opp for slimete stilker, brune blader eller blomstrende kronblad. Jeg gikk opp et par hauger som allerede var åpne og fant en stor haug som fortsatt hadde litt tid igjen.

4. Finn noe grønt. Jeg ønsket å kompensere disse rosene med noe grønt og interessant. Roser er veldig konvensjonelle, og så nydelig som de er, jeg ønsket å spille dem opp med et interessant stykke grønt. Jeg valgte denne varierte pittosporum, som er hardy og lang levetid. Det hadde også akkurat den riktige skyggen av krem ​​i bladene for å utfylle rosene.

5. Finn noe spiky, edgy, eller litt offbeat. Disse rosene fikk meg til å tenke på hothouse blomster, frodige og romantiske. Jeg visste at de ville massere inn i en tett, kremaktig bunke med kronblad, med grønt som bakgrunn for sine bleke farger. Det kunne vært nok, men jeg ville ha et stykke å kutte mot romantikken og gi kontrast. Jeg valgte en pakke med Safari Sunset - en annen hardy matbutikk stift som er eksotisk og interessant. Dens burgunderfarge kompletterer imidlertid vakkert de blekrosa rosene, og formen er ekko av spyttene av pittosporum. Jeg tucked den inn i sidene og baksiden av arrangementet, hvor den skyter av og trekker øyet inn i negativt rom.

Å finne slike komplementære elementer i dagligvarebutikken var en heldig ulykke; hver av elementene utfyller og balanserer de andre. Vel, i det minste etter min mening. Blomstarrangering er dypt personlig; Jeg tror du bør gjøre det for å passe deg selv og ikke noen vilkårlig standard for designprinsipper. Dette er min personlige stil: noe veldig pen og romantisk med grønt ved siden av noe som er uønsket og til og med litt stygg å sette den av. Jeg er en stor fan av løse, uformelle arrangementer med et snev av noe rart eller eksotisk; Jeg liker å jobbe i noen negativ plass.

Men alt som er opp til deg selvfølgelig. Vi anbefaler at du ser etter de beste blomstene du kan, til de beste prisene du kan finne, mens du fortsatt husker dette er en liten pris å betale for noen ekte skjønnhet i mørkere kveldene om vinteren.

Oh, og når du får dine blomster hjemme (som du bør gjøre så raskt som mulig), dunk dem i litt vann og følg disse trinnene for å holde dine kutte blomster ser friske ut.

Relatert: Beautiful, Frugal Flowers: 3 måter å bruke hvite Carnations for Holiday Arrangements

(Bilder: Tro Durand)