Glem om arbeidslivsbalanse og prøv dette i stedet
Anonim

Tonia & Gregory's Warm Coastal Home

Trykket for å gjøre alt, har alt, vær alt, og fortsatt ha et perfekt hjem for å kaste Pinterest-partiene i er gjennomgripende og fører uforgjengelig til å snakke om multitasking og tidsstyring. Balanse, for meg, er å finne en måte å spinne alle platene på alle våre vedlegg. Men hvis minimalisme er motstrid med fysisk overflødighet, må det ta motsetninger til busyness og nøkkelen til å være til stede, og ta ting ut av våre tidsplaner. Her er noen måter å øve tilstedeværelse i ditt daglige liv.

1. Sett teknologien vekk

Tapp telefonen, lukk den bærbare datamaskinen, slå av nettbrettet. Uansett hva det er, hvis det har en skjerm, slutte å se på det og se på en person, se på himmelen, se på deg selv i speilet. Koble fra til tilkobling. Jeg sier dette til meg selv også.

2. Ta en hard titt på hva du gjør med tiden din

Vi har alle ting vi må gjøre (jobbe, lage mat, rengjøre, betale regninger) og ting vi vil gjøre (tilbringe tid med familiene våre, ferdig med babyalbumene, gå til jenter / guttes kveld). Vi har også ting som må gjøres og ting som ærlig talt ikke må gjøres. Hvis noe faller inn i begge kategoriene, vil jeg ikke gjøre det og ikke behøver å bli gjort (i hvert fall ikke av meg), for all del, få det av timeplanen din og ut av livet ditt! Tiden er for verdifull.

3. Compartmentalize din tid

Gjør alt du kan for å knytte bestemte steder med bestemte aktiviteter; nemlig la jobben din være på jobb, og når du er hjemme, vær hjemme. Selvfølgelig er dette ikke alltid så klart. Hvis du jobber hjemmefra, eller du må sjekke e-post, etc., utenfor kontortid, utpeke spesifikke - helst småbiter av tid for disse aktivitetene. Hvis du jobber, gjør det bra, gjør det helt, så du er fri i tankene og hjertet for å være virkelig med dine kjære når det er tid for det. Tren for å være der du er . Hvis du er hjemme, nyt det, leve i det, samhandle med det og med andre i det. Hvis du er med folk ... får du ideen. Vi vet alle dette, vi vil alle ha det, men vi må begynne å faktisk gjøre det.

4. Gjør det ordinære spesielt

Bruk dem i mellomtiden - den bilen kjører til barna aktiviteter, dagligvarebutikk, middagslagring, selv rengjøring, alle de daglige "kjedelige" tingene - som muligheter til å ha samtaler og nyte hverandres selskap eller til og med nyte selve oppgaven. Disse aktivitetene er et middel til en praktisk slutt, men vi kan gjøre mer for å få midler til å telle og nyte dem, gjennom en bevissthet om tankene våre.

«Jeg dro til skogen fordi jeg ønsket å leve med vilje ... ikke da jeg kom til døden, oppdag at jeg ikke hadde bodd ... Jeg ønsket å leve dypt og suge ut alt livets mare.» - Henry David Thoreau, Walden: Eller livet i skogen
"Husk, husk, dette er nå, og nå, og nå. Lev det, føler det, klamrer seg til det. Jeg vil bli akutt oppmerksom på alt jeg har tatt for gitt."
- Sylvia Plath

Busyness er ikke et æresmerke, og multitasking berøver oss altfor ofte av det som betyr mest. Som vanlig knytter litteraturen oss til en dypere dypere sannhet. Henry David Thoreau og (tragisk, poignantly) Sylvia Plath minner oss om at et fullt liv ikke er en som er opptatt eller balansert, men en som har bodd .

Redigert fra et innlegg opprinnelig publisert 9.20.2015 - TW