Endelig: Ikea Poäng Rocking Chair
Anonim

På den ene siden var det uunngåelig. På den annen side, hva tok deg så lenge, Ikea? De har endelig lagt til et rocking base-alternativ til allestedsnærværende Poäng-stolen. Vil dette være den hellige gral for foreldre på jakt etter en billig barnehage rocker eller være en skuffelse som Lillberg rocker?

Merkelig er rockingsversjonen av Poänget ikke listet ennå, men har vært tilgjengelig i noen butikker i noen måneder. Vi spores et bilde på Flickr av Gene som snappet det i hans Atlanta Ikea (hvor bare bjørk var på lager).

Gene kjenner sine ting og forteller oss at gungebasen er oppført som et alternativ i det offisielle poengopsjonsheftet, der han også la merke til et alternativ for et webbedsete som ikke er vist i utskriftskatalogen eller ikea-nettsiden. Gene bemerker at "dette alternativet bringer designet enda nærmere det originale Aalto-designet det emulerer." (Intriguing! Har noen noensinne sett en webbed Poäng?)

The Poäng gyngestol vil kjøre deg om hundre dollar for basen med varierende kostnader for setet avhengig av hvilken tekstil du valgte. Har noen andre sett dette i deres lokale Ikea? Bedre ennå, har noen kjøpt det og kan legge igjen en anmeldelse i kommentarene? Vi ville være spesielt interessert i å vite om dens gyngebue er noe bedre enn Lillberg.

Takk for den hjelpende hånden, Gene!

(Via GrassrootsModern)