Fasjonable mennesker: Laras virkelige livsstil
Anonim

Lara Linn nyter en god secondhand-søk. Som det ses i både hennes Newport-leilighet og kreative arbeidsområde, har hun en gave for å puste nytt liv inn i ting plukket fra kantstenen. Hun blander gammelt og nytt på en måte som virker uanstrengt, og hennes tilnærming til mote er lik, med mange favoritter funnet på forsendelsesbutikker og verksted. Jeg beundrer hennes estetiske og de nydelige Mala-inspirerte halskjeder hun lager, så jeg spurte henne om å dele noen av tankene hennes om stil.

House Tour → Lara er varm og innbydende Newport leilighet

Creative Workspace Tour → Lara's Tucked-Away Creative Haven

Beskriv din stil: Jeg var ikke sikker på hvordan jeg kunne beskrive stilen min, så jeg spurte en gruppe venner. Og tilsynelatende gjør de heller ikke! Noen av betingelsene de kastet rundt er "eklektisk", "urban bohemian", "casual men med en gnist av sass", "uanstrengt stilet", "moderne vintage", "boho chic." Jeg vet ikke om noen av som beskriver min stil nøyaktig, men det var morsomt å lytte til.

Din aller beste antrekk: Jeg kler for humøret og å være komfortabel. Så det endres daglig. Akkurat nå virker det som om hver dag jeg vil ha på meg, er denne Grecian flytende tanken jeg kom fra Wish, en lokal forsendelsesbutikk, sammen med Young, Fabulous & Broke Sierra-overbukser og flip-flops. Hvis jeg kunne duplisere dette antrekket i mørk espressobrønn og en annen i hvitt, ville jeg sannsynligvis kaste ut en tredjedel av mine sommerklær.
# 1-elementet fra din moteforespørsel: Den perfekte lille svarte kjole.
Åh ... og jeg ville elske en dyp turkis cocktailkjole, noe utstyrt og flyt-y samtidig.
TV- eller filmkarakterens garderobe (r) du vil stjele om et minutt: Jeg vil elske Olivia Pope's [from Scandal ] mykgrå og hvit hjemmeklær. Hun legger på sofaen sin, ser luksuriøs, elegant og overbærende ut.

Din beste handel finner du noensinne: For tretten år siden, mens jeg satt på buen min og spiste morgenkaffen min, la jeg merke til at en nabo hadde et verksted. Jeg gikk over, kaffe i hånden, og fant en skreddersydd, cognac skinnjakke som cinched perfekt i midjen min og stoppet 3 tommer over knærne mine. Passformen var perfekt; det kostet meg alle $ 5, og bonusen var jeg scoret denne nye garderobestift mens jeg fortsatt er i pyjamas.

3 ting fra skapet ditt kunne du ikke leve uten :
1. Jeans
2. Menns hvite Hanes klassiske ribbeformede tanketopper
3. Min lange kullgrå kashmir genserjakke
Gjenstanden du ikke lenger har, men ønsket deg, gjorde jeg : Jeg tror jeg har alle de elementene jeg ønsker, inkludert min promkjole (som jeg fortsatt elsker) og Army bukser jeg kjøpte for 29 år siden.

Mala-inspirerte halskjeder laget av Lara

Gå til kilde for stilinspirasjon: Stilinspirasjon, for meg, kan komme fra hvor som helst: TV-show, filmer, folk ser på, magasiner. Hvis jeg vil ha et håndgripelig sted, har jeg en tendens til å gå til en forsendelses- eller butikkbutikk. Jeg løper bare gjennom stativer og vet aldri hva jeg vil bli trukket til. Noen ganger er det fargen, noen ganger stilen. Noen ganger kan jeg ikke helt finne ut hvorfor, men jeg vet at jeg går hjem med det. Jeg har denne brune og oransje patchwork montert skinnjakke jeg kjøpte i butikkbutikken på min blokk da jeg bodde i Greenwich Village. Opprinnelig trodde jeg jakken var så stygg, men jeg kunne ikke bare ta den av. Jeg har slitt den jakken over min stift garderobe i jeans og en hvit tank topp og til veldig formelle saker over en lang kjole. Jeg blir stoppet hver gang jeg bærer den.

Mest fashionable venn og hvorfor: Historisk sett måtte jeg si moren min. Hver dag jeg gikk hjem fra klasseskolen, var jeg aldri sikker på hva moren min ville se ut når hun hilste meg på døren. Hun varierte fra veldig bohemsk til konservativ til disco queen til business antrekk. Og alt innen samme uke! Jeg har kanskje ikke alltid likt stilen (ahem

.

den blomstrete trykte silke collared skjorte med høy midje flare bell bottoms og en tett beskåret perm hår-do), men hun vet hvordan å trekke sammen de beste elementene i enhver stil og hun rocket den hver gang.
Ditt typiske arbeid "uniform": Jeans, hvit tank top, og lang bomull eller kashmir genser.

5 bemerkelsesverdige gjenstander fra skapet ditt (fra venstre) :

1. Johnny var frakk: Jeg kjøpte dette da jeg så det i et vindu av en boutique klær butikk i LA. Jeg vil bære dette over jeans og en tank eller over svart leggings og svart turtleneck. Uansett er det morsomt og super behagelig. Interessant sidenotat: 15 år etter at jeg kjøpte denne jakken, så jeg at en beste venn av meg (som bodde på den andre siden av landet og hadde ingen anelse om at jeg eide den) hadde kjøpt den samme jakken bare i en annen farge.

2. Min 1960-tallet Hostess Dress: Jeg fant denne kjole i en vintage klær butikk på La Brea i Los Angeles. 10 år senere i Newport, RI, fant jeg den perfekte plattformhælen å gå med den. Jeg hadde på seg de to sammen for et arrangement, hostet av Campo & Company Events, på en av Bellevue-herskapshusene, og følte at jeg burde ha ringt alle "Dahling" hele natten.

3. Min "Ugly" Vintage Patchwork Leather Jacket: Jeg har hatt denne perlen i over 20 år. Her har jeg parret den med en kort, hvit montert kjole og svarte flertrådede hæler, begge funnet i TJ Maxx.

4. Nyanser av Lilla Sommerkjole: Jeg plukket opp dette i Colorado da jeg kjørte langrenn for noen år siden. Jeg hadde vært i bilen for en stund og følte meg ganske skummel. Når jeg legger det på da, som når jeg gjør det nå, føles det lyst og lunefullt og at jeg skal sitte i lavendelfelt et sted!

5. Mary's Thai Silk Dress: Min venn Mary pleide å jobbe i en thai silkebutikk i San Francisco og kjøpte denne kjole for over 50 år siden. Det er hennes favoritt kjole, og hun ga det nylig til meg. Kvaliteten på silke og design er fantastisk. Når jeg legger den på ... er det bare transformativ. At Maria har gitt dette til meg, gjør det bare så mye mer utrolig spesielt.

Marys Thai Silk Dress

FAVORITTER:

IRL-butikk: Lokalt går jeg til forsendelsesbutikkene Wish and Vintage til Vogue.
Toci i Newport for alle mine cashmere behov! Hun har disse vevet tynne kasjmirhalsdukene som jeg bor i. Ellers sjekker jeg for det meste ut små butikkbutikker. De er mindre overveldende for meg. Og TJ Maxx er alltid bra for en sikker ting.

Nettbutikk: Jeg handler ikke for klær på nettet. Jeg må prøve ting på å se hvordan de passer.
Makeup merke: Åh, jeg er over alt med sminke. Den ene konstante skjønt er at jeg fant min perfekte røde leppestift: MAC's Ruby Woo.
Hårpleie merkevare: Akkurat nå har jeg marokkansk olje og organix i dusjen min.
Beste Jeans: Jeg bærer jeans omtrent hver dag, så jeg har testet dem alle. De som passer meg best og er de mest komfortable, ser ut til å komme fra Forever 21.

Kuleste joggesko: Jeg har ikke på seg joggesko. Jeg pleier å ha på seg støvler for det meste. Ankelene jeg har hatt på seg i disse dager er fra White Mountain.

Signatur duft: I løpet av sommeren er det Skin So Soft. Myggene elsker meg. Jeg liker egentlig ikke dem. Så det er 24/7 av Skin So Soft av Avon. Det fungerer best, og det er ikke en dårlig duft hvis du skal bade i myggavstøtende hele dagen. Ellers er det Tancho- det er en duftende hårvoks som jeg ikke kan få nok av - og Thymes Eucalyptus body lotion.

Takk, Lara!

House Tour → Lara er varm og innbydende Newport leilighet

Creative Workspace Tour → Lara's Tucked-Away Creative Haven