Fall Cure: Week 1 Kick-Off
Anonim

"Før" bilder fra
thefarmersdaughter, paulgorman, vt bbt, urbanconjure og PhotoKate

Velkommen til Fall Cure Chicago Class of '07! Fra denne helgen har vi 23 medlemmer og teller! Vi har også hatt en flott diskusjon på vår Flickr-gruppe. Hvis du vil bli med i Cure, les boken og se AT: Chicago for innlegg på hvor vi er og hvor vi er på vei. Folk vil legge inn sine fremskritt i kommentarene og på Flickr. Vårt mål? For å gjøre våre hjem bedre steder å bo.

Ukens oppgave: Få hendene på en kopi av boken og les gjennom side 69. Dette gir deg all grunnarbeid og får deg i gang med intervjuet og kort quiz om helsen til ditt hjem.

Møt noen av våre Chicago Cure-medlemmer:

• PhotoKate vil bringe farge inn i hennes rene, rolige plass.
• vt bbt vil ønske en ny ankomst til deres hjem. (Gratulerer!)
• Thefarmersdaughter er decluttering og paring ned.
• Paulgorman ønsker å rette opp kinosalens syndrom i hans rom.
• Urbanconjure ønsker å organisere sitt hjem arbeidsområde.

Vi ønsker også velkommen ... vaughndajay, mviamontes, Mella DP, kittyhampton, weldonfamily6, mrsbree, FrancescaR, designisaverb, ericafaith, StaciaDinNCal, akashuba, WiscJennyAnn, eiratansey, minnie_apple, beckytron, jessih9.rm og reverie02.

Denne uken vil vi alle jobbe med å identifisere problemene i våre hjem og strategier for løsninger. Husk at du kan velge å gjøre den dype behandlingen for hele leiligheten din eller enromsrengjøringen. Se etter innlegg på mandager og fredager for å holde deg på sporet og synkronisert med oss ​​alle sammen. (Vi legger ut litt ekstra denne uken for vår kick-off.)

mrsbree har allerede flotte farger i sønns rom!

Hvis du allerede har identifisert det du trenger å kurere i leiligheten din, eller du fremdeles finner ut hva du skal fokusere på, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!