Flykte til den irske landsbygda med denne rustikke og moderne hytta
Anonim

Har som mål å unnslippe ditt ansvar ved å "gå seg vill" i villmarken? Vel, du kan like godt gjøre det i stil. Denne sjarmerende "Lost Cottage", som ligger i de frodige åsene i Sør-Irland, er det perfekte stedet å vandre målløst og ta i omgivelsene for litt. Ligger på 85 hektar, er den søte flukten nå tilgjengelig som ferieutleie.

Fra begynnelsen på 60-tallet tilbrakte Lost Cottage 40 år ubesatt før han gjennomgikk den omfattende restaureringen som forvandlet den til en innbydende ferie som sømløst blander seg med sine naturlige omgivelser. Opprinnelig bygget som en bondebolthole på 1800-tallet, virket den sjarmerende hytta som en uoffisiell samlingsplass for geiter til eieren Brian Spania gikk inn og satte seg for å gjøre stedet egnet for ikke-bløtende beboere (les: mennesker).

Ved hjelp av bevaringseksperter restaurerte Spania deler av hjemmets originale egenskaper, som omfattet reparasjon av taket og gjenvinning av vindusrammer. Strukturerte vegger og en helt nybygget gjørmegulv øker hjemmets jordiske følelse.

"Renhetens autentisitet var svært viktig, " fortalte Spania The Spaces. "Vi tok rotting rammene som var i vinduene og kopierte dem nøyaktig."

Arkitekt Maxime Laroussi tok også del i prosjektet, og bidro med hjemmets standout moderne funksjon: en ny fløy av trekornbetong.

Hytta er utstyrt med en full stue, spisestue, kjøkken - komplett med vedovn, en mester suite med eget nedbør dusj, et andre soverom og et takvindu som svinger over et nedsunket bad. Et uthus inneholder en vaskemaskin og en tørketrommel. Hjemmet kan komfortabelt innkvartere fire gjester.

For å få dette drømmende irske landetferien hjemme til deg selv (for en begrenset tid, i det minste), sjekk ut Unique Home Stays for å bestille informasjon, ekstra bekvemmeligheter som følger med oppholdet, bilder, priser og tilgjengelighet.