Emmbook for Baby: iPhone Baby Book App
Anonim

Hvis disse to tingene er sanne: 1) Til tross for dine beste hensikter, hadde barnets babybok som du hadde tenkt å fylle med alt fra minutier av sitt daglige liv til de berørte øyeblikkene du alltid vil huske, tom og 2) du er aldri uten din iPhone (aka lekeplass kjedsomhet buster) - så Emmbook er for deg.

Vi har prøvd Emmbook ut i noen uker, og det har vært morsomt å dokumentere ting i vår sønns liv vi kanskje ikke har hvis vi ikke har noe lett tilgjengelig. Det er en del for å merke sine førstegrupper, favoritter (som mat, leker, etc.) og arrangementer (som vi har tolket liberalt til å inkludere alt fra å delta på en venns bursdagsfest til en playdate i parken), samt en dagboksdel for innspilling av medisinsk informasjon som vekt og skudd, samt sporing av feedings, bleendringer og lurvaner (mer verdifull for nyfødte). Du kan komme inn i viktige mennesker i barnets liv og til og med lage en notat om gaver mottatt fra dem (og kanskje mest hjelpsomme, om du sendte en takknemm).

Selvfølgelig er ingen babybok komplett uten fotografier, og siden din iPhone sannsynligvis svømmer med bilder av barnet ditt, er det enkelt å legge dem til Emmbook og koble dem til hendelser eller førstegang du har tatt opp (som en korrekturleser sier det, "noen ganger er det vanskelig å skille mellom det første smilet og den 100. "). Og du kan lage separate bøker for flere barn i Emmbook.

Sikker, skrevet babybøker har sin sjarm, men ikke hvis du ikke bruker dem. Emmbook gjør det enkelt å registrere de små og store øyeblikkene i barnets liv i den digitale tidsalderen.

Emmbook App er $ 5 - lære mer her.