EagleTecs Nano USB-enheter: Utrolig liten og liten
Anonim

USB-stasjoner og enheter er over alt. Noen ganger er det ikke lett å velge mellom de mange alternativene. Heldigvis for noen, mindre er bedre. Det er derfor vi tror at hvis du elsker små enheter, vil du elske disse to nye, små USB-tilbehør fra Brando. De er små. Du kan ha noen i lommen og ikke legge merke til dem. Det gode er at Brando ser ut til å komme ut med en haug med USB-produkter av denne størrelsen.

Hvis du fortsatt leter etter den riktige USB-stasjonen, kan dette være riktig for deg. EagleTecs nye Nano-flash-stasjon er tilgjengelig fra Brando og er utrolig liten. Du får 4 GB eller 8 GB lagringsplass i denne formfaktoren, som veier bare 3 gram. Det eneste problemet vil være antall ganger du vil mispladere dette, takket være den lille størrelsen. Du betaler $ 22 for 4GB og $ 33 for 8GB. Den kommer med en lanyard.

Nå har EagleTec gitt ut en annen nanoskalert enhet, for å gå hånd i hånd med den lille USB-stasjonen. Det er en MicroSD-kortleser, perfekt for å lese alle de små SD-kortene du legger deg rundt. Du kan vanligvis bære denne tingen rundt i et tomt USB-spor i den bærbare datamaskinen og deretter sette inn et MicroSD-kort i det. For de av dere som elsker små enheter, er dette den du vil elske. De er veldig små og enkle å miste. Personlig liker jeg dem. Jeg pleier å sette USB-stasjonen på samme sted hele tiden, så jeg setter sjelden bort den. Hvis du har en tendens til å miste USB-stasjonene, er det kanskje ikke en god ide å få en liten en. Den er tilgjengelig fra Brando for $ 18. [via Engadget]

MER NANO USB
Liten LEGO USB-stasjon