Dream Home on Hold? 5 måter å føle deg bedre om ditt nåværende sted
Anonim

Rachelle 1729 Yorkshire Farmhouse

Så du bor ikke i den koselige hytta med utsikt over en innsjø. Og du renoverer ikke den gamle viktorianske med de gode beinene. Du bor for øyeblikket på et sted som, samtidig som det gir deg et tak over hodet ditt, ikke akkurat stoker lidenskapene til ditt arkitektoniske hjerte. Det kan være mange grunner til at du ikke er i ditt "drømmehus" ennå, og alle er fine og ok. Vi beveger oss alle sammen i vårt eget tempo i livet.

Men hvis det faktum at du ikke er i drømmehjemmet ditt ennå, er det virkelig å dra deg ned, må du kanskje ha hjelp til å gjøre det beste ut av hjemmet du har. Disse fem måtene kan hjelpe:

1. Finn ditt daglige magiske øyeblikk

Vi tror at "hjemme" (uansett hvilken struktur den er inne i) har muligheten til å gi dagen din en tilbakestilling når det har vært en dårlig, og sette deg opp for en god dag før det er virkelig begynt. Og du kan virkelig dyrke ditt hjems evne til å gjøre dette ved å sette deg opp et lite sted for å få et daglig magisk øyeblikk inn. Tenk på hva det er som gir en magisk følelse til deg - fra å nippe te i ro for å lese en god bok til gjør noen yoga til å lage - og så virkelig få et sted i hjemmet ditt som hjelper deg med å få det magiske å skje på daglig basis. Selv om du ikke har muligheten til å få hele hjemmet ditt til å se ut som det slags drømmehus du fantaserer om, kan du kanskje lage et lite sted som er drømmende for deg.

→ Morning Moments of Zen: Lag en "Wake Up Happier" Spot

2. Fyll det med ting du elsker

Selv om du ikke bor i og under beinene i drømmehuset du virkelig vil, kan du begynne å jobbe med å samle inn ting som kan gå i det en gang (selv om det ikke "samsvarer" med ditt nåværende hjem). Så fortsett, plukk opp de møbelbrikkene som spiller en stor rolle i fantasiestrømmehuset ditt. Begynn den kunstsamlingen du planlegger å vise på drømmens vegger en dag.

→ Hvordan finne rimelig kunst: Den ultimate online kildelisten

3. Øv takknemlighet

Det er sannsynligvis blitt sagt noen ganger for mange, men det er alltid nyttig å gjenta: Vær takknemlig for hjemmet du har nå. Selv om det ikke er ditt drømmehus. Det er fortsatt et hjem som du er heldig å ha, og med fokus på de tingene du elsker om det, kan du føle deg lykkeligere i hjemmet du er inne i.

→ Å være takknemlig for ditt (feil) feil i hjemmet ditt

4. Gjør hva du kan uansett

Bare du kan virkelig bestemme hvor mye (hvis noe) penger, tid og energi er verdt å sette inn i ditt nåværende hjem. Hvis du sparer alt for et fremtidig drømmehus, støtter vi deg. Men hvis du har litt du kan gi til ditt nåværende hjem for å gjøre det mer levedyktig for deg, tror vi at du skal gå for det.

→ 6 ting du bør gjøre i hvert utleie (det vil ikke føles som en bortkastet penger eller energi)

5. Husk at denne erfaringen kan tjene deg

Se, bli god til å vite hva slags hjem fungerer for deg tar øvelse. Hvis du ikke er i et drømmehjem i en alder du håpet du var i det, kunne du faktisk gjøre deg selv en tjeneste. Drømmehjem - spesielt de som involverer store pengesummer, dramatiske trekk eller mye renovering - kan bli mareritt hvis du hopper inn i dem uten å vite mye om deg selv, din livsstil og dine liker og misliker.

Men å bo i et bredt utvalg av boliger - noen nær din drømmehustype og noe helt annet enn ditt slags drømmehus - kan hjelpe deg med å lære om deg selv. Det kan hjelpe deg med å fokusere på drømmehusfantasier, eller endog radikalt forandre ideen om et drømmehjem takket være å bli kjent med noe mer av personligheten din bedre. Uansett hvilket hjem du bor i, se etter leksjonene som kan hjelpe deg med å lære hva du gjør og ikke trenger i et hjem i fremtiden (og dette vil hjelpe deg med å finne ut hva slags drømmehjem du trenger).