Doner bøkene dine med en gratis hentingstjeneste! Boston
Anonim

Det er en ting å sortere gjennom ting for å bestemme hva du skal beholde og hva du skal rense. Men det er enda en ting å sende de utrensede stoffene til sin endelige destinasjon, enten det donerer, videreselger eller gir til venner. (Trashing bør være din siste utvei, bare hvis noe er skadet eller skittent.)

Det er synd når du har jobbet så hardt for å forvise bunker med ting for å forlate huset, bare for å ha poser og bokser slank ved døren i flere måneder ...

Vi har nettopp oppdaget en ressurs som heter Got Books som tjener det større Boston-området. Vi har ikke brukt dem enda, men kjernen er dette: gratis henter de dine brukte bøker (og videoer, CDer, DVDer), enten du har en boks eller hundre bokser med bøker, og donerer dem til den mest hensiktsmessige destinasjonen (skoler, lokale veldedighetsorganisasjoner, etc.).

Gjennom vår organisering og redesignvirksomhet har vi lagt merke til at det beste med intensjoner for å få donasjoner til en svært spesifikk veldedighet eller ressurs, forsinker ofte i stor grad prosessen med å få ting ut av huset i det hele tatt. Så hvis bøkene dine har vært loitering, da du venter på å få dem til det "perfekte" målet, kan du prøve Fikk bøker! (978.396.6025)

Det kan være kontraproduktivt for renseprosessen, men for å få fullstendig avsløring, bør vi også fortelle at Got Books leverer en stor ukentlig $ 1 per boksalg på deres Lawrence, MA-lager for å skaffe mer penger til lokale veldedige organisasjoner og å støtte deres driftskostnader.

Har du opplevd donasjon-hauger-til-dør-syndrom? Har noen brukt Got Books?

(Vi likte og snagged åpningen bildet fra byen Minnetrista, Minnesota nettsted av alle steder!)

Kyle Freeman for AT Boston

>> Til alle AT Boston Innlegg