DIY Gavekort Konvolutter
Anonim

Å gi et gavekort er en blandet pose. På den ene siden hjelper det definitivt med boksedagssalg neste dag og kan bidra til et større kjøp, men det kan oppfattes som en tankeløs gave. En måte å trekke den bort fra å være upersonlig er å pakke den på en gjennomtenkt og kreativ måte. Å lage et kort eller en konvolutt for å gi gavekortet er overraskende billig og langt fra vanskelig å sette sammen. Her er en rask DIY for å inspirere eller hjelpe deg på vei til å gjøre ferie til noen, bare litt mer spesiell når du gir dem et søtt mini-iPhone-kort.

Hva du trenger:
Saks
Sort farget papir (eller alternerende farger for forskjellige design)
Lim
Hersker
Blyant
Skriver (valgfritt)

Forbruksartikler er ganske grunnleggende og kan finnes rundt huset. Ekstra forsyninger vil ikke koste mye fra en kunst- og håndverksbutikk heller. Når alle nødvendigheter er samlet, er det på tide å velge et skjema for å forme papiret. Oppført her er tre forskjellige typer (samt en bonus quickie.)

Døren
Tenk deg et kort hvor du sveiper for å låse opp og finne et gavekort skjult? Døren er interaktiv, uten å være nødvendig for å gjøre noe annet enn en jevn hånd. Sluttresultatet er et slank lite kort med en overraskelse skjult inni.

"Døren"

Trinn 1: Klipp og brett

Tegn layoutet på baksiden av papiret for å skalere, og kutt deretter forsiktig utsnittet langs utsiden mot den dristige linjen. Når malingen er fjernet fra papiret, brett du ned i midten og de to limflappene.

Trinn 2: Perforere og Lim

Forskjellen mellom døren og de andre er at den er den eneste som har en perforert kant som kan gjøres med en boksekutter. Lett å spore over den perforerte linjen med en linjal på utsiden uten å presse for hardt er svært viktig. Når linjen er satt, handler det hele om å lime og la det tørke. Jeg anbefaler å bruke limpinne, men hvitt lim virker hvis det ikke brukes for mye.

Trinn 3: Dekorer

Enten å gi til en Android, iPhone, WP7 bruker eller en gamer, er dekorering rent opp til deg fra dette punktet på. Utskrift av en skjerm og liming til fronten er tilrådelig for avklaring eller videre sprucing.

Konvolutten
De sier at du må begynne med det grunnleggende og konvolutten er enkel og svært effektiv. Den viktige delen av dette prosjektet er å forme pakken til en miniatyr smart telefon eller bærbart spill system, og konvolutten er definitivt den enkleste på denne listen.

"Konvolutten"

Trinn 1: Kutt, brett og lim
Dette er en veldig enkel jobb som i det meste tar 30 minutter å konstruere. Størstedelen av arbeidet foregår ved kutting og venter på at limet tørker. Spor malen og kutt ut fra papiret. Pass på at det er et lite wiggle-rom for kortet, slik at det ikke sitter fast. Det beste med konvolutten er at den ikke er stor eller tykk som de andre kan anses å være.

Trinn 2: Dekorer

Den rektangulære formen åpner opp flere muligheter enn døren gjør, siden den ikke må stå og kan ligge. Det endelige resultatet er lett på øynene med minimal design og åpen for individuell kreativitet. Valget er opp til deg om en liten pennefunksjon for en enkel fra / til på forsiden eller en pyntet glitterfest av grønt, rødt, sølv og gull for å razzle blende.

The Pull
Som en cracker unntatt uten høylydende lyden. Inspirert av PSPs design (selv om det kan ta noen form) skjuler Pull kortet helt og er litt større enn de andre to. Den er sterkere og passer bedre til smartere mennesker, men denne veiledningen bør se deg gjennom.

"Pull"

Trinn 1: Klipp og brett

Pullets design er litt mer kompleks, for å begynne å måle forsiktig på arket. Neste kutt langs utsiden av den ovale formen rundt. Når malen er i hendene, klipp den forsiktig så rett som mulig fra toppen (til venstre) ned til foldelinjen og litt til høyre før du går rett ned i resten av veien.

Trinn 2: Lim forsiktig
Ikke alle klaffene må limes. Hvis alle klaffene limes, holder hele greien sammen. Alle X-er på malen er områder som skal bearbeides med et jevnt lag lim og må sitte etter tørking etterpå. Vær oppmerksom på hullene og hold de to stykkene skilt til tørkeprosessen er over. Pass på at alt passer inn i hverandre med gavekortet på plass. Det må være stramt slik at kortet holder dem sammen.

Trinn 3: Samle og dekorere

Som konvolutten kan det enten gå landskap eller portrett. Min inspirasjon for dette designet var å få det til å se ut som en PSP, selv om det kan være noen form for smart telefon, peke og skyte kamera eller mp3-spiller.

Bonus: Den bærbare datamaskinen
Når alt annet feiler, ta litt utklippsbrevpapir fra håndverksbutikken. Den er tykkere enn farget papir og kan raskt gjøres til en liten MacBook, Vaio eller DSi. Dette er uten tvil det enkleste og krever ingen lim eller klebrig stoffer annet enn en liten bit av tape. Lag en fast og vektet brett nedover midten og dekorér kortet slik at det ser ut som en bærbar PC eller DS. Dette var en god tid å bruke et av de Apple logo-klistremerkene jeg har samlet gjennom årene, spesielt den som fulgte med min Nano, var bare liten nok til å passe. Selv om innsiden ikke vil være så fancy, rull litt tape og hold kortet innvendig, slik at det ikke skifter inn fra sted til sted. Dette etterlater den nederste delen av kortet for å skrive en melding. For ikke å nevne det harde arbeidet ditt, kan det vises riktig med alle de andre kortene.

Glade helligdager!