Design TV-programmer: Hvor besatt er du? Boston
Anonim

Er du enamored med hjemme design tv-programmer? I så fall er du ikke alene. Vi har nettopp fått vårt månedlige Angie's List-medlemskapsmagasin, og omslagshistorien handler om hvorfor vi er så "fascinert av hjemmeforbedrings-TV". Artikkelen rapporterte at 79% av Angies listemedlemmer ser på TV-designprogrammer. TVacres.com rapporterer et svimlende antall designprogrammer på TV: 240! Angie's List-artikkelen påpeker at hjemme design viser først oppgradert i 1940-tallet, men det var ikke før 1979, da "This Old House", bestemor til alle TV-designprogrammer, først ble sendt, at den nåværende designutstillingen var blitt født ...

Admittedly, vi motstod galenskapet lenge, men bestilte så grunnleggende kabel slik at vi kunne snike kikker på HGTV. Heldigvis har vi et kjære om noen av forestillingene som holder vår design-TV vane i sjakk: over-the-top, quippy, obscenely perky verter. Disse til-forbli-navngitte vertene gjør Bob Vila ser så bra ut. Kanskje det er de jordnære New Englanders i oss.

Våre curmudgeon kritikk til side, hvor mange timer med design viser per uke ser du på? Hvis du bare fikk se et show som ville det være? Hva er ditt beste eksempel på å bruke noe du lærte fra design-tv til et virkelighetsprosjekt?

Vi vil gjerne høre!

(Bilde fra happykatie.com)

Kyle Freeman for AT Boston

>> Til alle AT Boston Innlegg