Dating Mobilized: Smartphone Og Ditt Kjærlighetsliv
Anonim

Fra Facebook-relasjonsstatusstalking til Match.com, har online dating blitt stadig mer vanlig i de travle profesjonelle livene til generasjonen vår. Med smarttelefoner utstyrt med GPS i stadig større grad tilgjengelig for de fleste forbrukere, ser vi en annen revolusjon til konvensjonene om å møte deg betydelig andre. NY Times og GQ begge dekket interessant vekst i datoen i mobilarenaen. Bli forberedt på å komme seg ned, sjekk ut noen kommende dating apps og hold deg foran kurven.

Grindr / Blendr: Opphavsmannen til mobilplassering, Grindr er en app rettet mot homofile menn som leter etter likesinnede folk lokalt. Med 2, 4 millioner medlemmer registrert, er Grindr en styrke i stedbasert dating. Med ny finansiering har skaperne av Gindr laget Blendr, en versjon av appen for rette mennesker. Selve appen markedsføres mer for lokalt sosiale nettverk enn romantiske / seksuelle forhold. Profilen i denne appen er design for å være enkel og inneholder ikke mer enn et profilbilde, en kort beskrivelse og en status.

OKCupid: En annen app som er omtalt i NY Times-artikkelen, er OKCupid en app fra det enkle og gratis online datingside. Måten folk matches opp er litt mer komplisert enn Grindr / Blendr. I stedet for å bare se hvem som er i nærheten, har nettstedet faktisk en personlighetstest som tilordner en score til brukere rundt deg, og sender kun informasjonen din til de som passer din personlighet nært. Som gir deg og din potensielle dato litt mer innsikt enn en fullstendig blind dato.

Jazzed: For ikke å være ute, har online dating gigantisk eHarmony gitt ut Jazzed, et nettsted / app rettet mot den yngre datingsgenerasjonen, de i 20s til 30s. Det er også et stedbasert app som kringkaster posisjonen din til singler rundt deg. Som forventet fra eHarmony, bruker Jazzed personlighetsdata som bare passer til deg med de som er "kompatible", så du har bedre sjanse til å finne noen du liker enn å se etter en avslutningsstrategi på datoen din. Jazzed fokuserer på personvernet til medlemmene, slik at de har full kontroll over sine søkealternativer. "Sofistikert algoritmer" brukes til å markere medlemmer som potensielt kan være gode kamper. Til slutt satte Jazzed begrensninger på ufullstendige profiler, og utrydde sjansene for å møte en falsk profil.

Skout: En oppstart som fokuserer på lettere tilgang. Registrer deg med Facebook, og legg inn oppdateringer og bilder for å dele litt mer om deg selv. Skout bruker et sosialt nettverkstilnærming til dating, som for eksempel Facebook for fremmede. Med varsler og varsler for når noen du "liker" er i nærheten, er dette perfekt for å unngå tapte tilkoblinger.

Yobongo: En annen oppstart tar plassering sosialt nettverk i en annen retning. Yobongo tar en chat rom tilnærming til i stedet for strengt flørting / dating. Du kan bli med i et chatterom som skjer nær din plassering og slå opp samtaler med fremmede som reagerer på ting i dine nærmeste omgivelser. Ta ting opp i hak ved å gå inn i privat chat. Akkurat nå er Yobongo fortsatt i prøvefase og er bare tilgjengelig i New York, San Francisco og Austin.

På samme måte som online dating, kan stedbaserte møter ha sine fallgruver. Å være lokasjonsbasert kan skape mer risikable situasjoner. Vær forsiktig når du bruker noen av datingsider / apps. Og med noen sosiale tjenester, forventer å se noen svindlere og spammere. På det notatet, glad dating!

Hva synes du om online dating eller den voksende trenden med mobil dating? Eller kanskje du er en erfaren veteran i dette området, vi vil gjerne høre hvilke forslag du har for våre medlemmer. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.