Dadahacks TAP3 er en flott kassettebånd MP3-spiller
Anonim

Vi elsker virkelig kassettbånd. De hører tilbake til blandede bånd og når musikk fortsatt var tydelig analog. Men med iPod, iTunes og MP3, er det vanskelig å minne oss selv om hvordan det var før vi lastet ned musikk på våre MP3-spillere. TAP3 er en pen MP3-spiller som har en rekke forskjellige bruksområder.

Vel, kanskje ikke en rekke forskjellige bruksområder, men en ting som virkelig overrasket oss er at TAP3 fungerer som en MP3-spiller og et kassettbånd. Dette betyr at du kan skyve den inn i et kassettkort og det vil spille. Nå er det kult.

TAP3 ble utviklet av designduoen Dadahack, som er fra London og Stockholm. De lager også musikk. Det ble nylig omtalt på Designboom. Det er i utgangspunktet et MP3-spillende kassettbånd. Du kan koble til hodetelefonene eller laste den opp med musikk via en mini USB-port. Eller du kan bare lage et blandet bånd til vennene dine.

Det vil bli laget i begrensede mengder, og kommer med Dadahacks nyeste album på et 2 GB SD-kort, som kan spilles direkte på TAP3. Nå er det også ganske pent. TAP3 er i utgangspunktet en dock for SD-kort.

[via Designboom, bilder av Dadahack]