ColorTherapy i film: Sex i byen / HBO Green
Anonim


Til alle ColorTherapy innlegg

Navn: Elemental AF-400, Thicket AF-405, Agave AF-420.
Merke: Benjamin Moore Affinity Line

Sex i byen åpner denne uken, og siden Sex er i luften, trodde jeg at jeg skulle dykke inn i et farge- og sexfag som jeg har lurt på i årevis ....

HBO har hatt en serie programmer hvor alle andre sett ble malt i samme nyanse av ertesuppegrønn. Jeg kunne aldri bestemme om dette var fordi A) fargen var på vogue, B) det fotograferte godt, eller C) folket i det fotograferte bra. Etter at HBO hadde kansellert alle mine show, stoppet jeg med å se på tv, så jeg er knapt interessert. Jeg har en venn som vil gjeste- skrive en kolonne på "blondiner i grønt", men til da går jeg til dypere analyse i produksjonsdesigner-segmentet i peanutgalleriet.

Nok det å si, disse settene dripper i grønt. Jeg vet at jeg personlig ser fryktelig ut i denne fargen-det sammenstøter med min skjønnhet, jeg finner det sliten og jeg har ikke Patricia Field-garderoben for ekstra oppdrift. Likevel fungerer det på en eller annen måte på kamera. Blondiner spretter rett ut av det, redheads enda mer så, og det er ikke så kult som "Mary Tyler Moore Blue" fra 70-tallet. Kameraet hater lyse hvite, som brenner ut skjermen, og en selvsikker farge er nødvendig, så her er vi. La oss se på noen få bilder.

Dette var ikke det eneste programmet på HBO for å bruke ertesuppe grønn-jeg tror at deres produksjonsgruppe i slutten av 90-tallet var ert grønn glad. Her er for eksempel en still fra Six Feet Under, som jeg tror bidrar til å bidra til sin ekstremt tankefulle melankoli: det er kjeft. Og jeg ser ut til å huske hele Fisher-begravelseshuset, malt denne fargen fra tå toppen til kronen.

Tilbake til Sex i byen, synes Pea Soup å være en god folie for vår fersken-vodkas-n-fløte complected gals, og alle de morsomme frocks. Her er:

Carrie er UES leilighet

Miranda er Brooklyn Brownstone

Samantha's Botox lege kontor

Charlotte's soverom

Spisestuen sett i hver episode

Mer eller Carris leilighet

Og inn i natten. Jeg hadde tenkt å produsere nedlastbare "SITC" bubblegum kort for Color Therapy lesere å handle med hverandre, men jeg trodde ikke det ville holde vann med New Line.

Så, leser, har du Sex på hjernen? Er dette standardfargen de jour, ser det bra ut på film eller elsker du det virkelig? Jeg vet at vi alle vil se på denne filmen for neste sesongs mote og fargekoder. La oss få noen kosmos mens vi studerer vifte dekkene våre.

Mulige fargekamp, ​​fra den nye Benjamin Moore Affinity-linjen: Elemental AF-400, Thicket AF-405, Agave AF-420.

- Mark Chamberlain, interiør og dekorativ maler

Til alle ColorTherapy innlegg