ColorTherapy: Blå Grå, Gervase Gul
Anonim


Til alle ColorTherapy innlegg

Navn: Blå Grå 91, Gervaser Gul 72
Merke: Farrow & Ball

Jeg har noe å dele denne uken som er litt uvanlig av to grunner: Jeg skriver om et landhus oppe istedenfor en leilighet, og (til sist!) Jeg har mer enn ett bilde av samme farge

.

Å ha flere bilder vil avsløre hvordan en farge endres med lys (og kanskje grensene for fotografiet). Nøytrale farger som dette spesielt kan skifte avhengig av tidspunktet på dagen, lysforhold og andre variabler. Blå Grå er varm som går litt grønn i skygge, noe som fører meg til neste punkt.

Jeg har noe annet jeg ikke har vist på en stund: Baseboards i en annen farge enn hvit. Jeg bruker oftest Decorators White til trim, White Dove med gul eller brunfarge, med mindre noe spesielt kreves. Siden min første Farrow & Ball-post for noen måneder siden har jeg lært ganske fort at F & B-paletten tipser øvre skorpe, og hva Gervase Yellow fremkaller som en mørkere-enn-elfenben trim farge er bare det, men det sitter også komfortabelt i Upstate Bohemia.

Gervase Yellow plukker opp i en mystisk fargetone i veggen farge og resultatet er like klassisk og midten av århundre, og er også en perfekt folie for alle treobjektene og håndlagde lamper, utført av kunstneren i boligen.