Clash eller Complement: 4 uventede tegn som beveger seg sammen er en god ide
Anonim

Claire & Luke er Soulful Logan Square Apartment

Å flytte sammen er alltid en gamble, men noen ganger, de tingene du synes er uforenlige, er faktisk tegn på at du kan være en perfekt, komplementær kamp. Ikke bekymre deg så mye om dette.

Du har ikke samme tidsplan

Å ha motsatte tidsplaner er vanskelig når du er dating fordi det er vanskelig å finne tid til å se hverandre. Når du går inn, kan det være en velsignelse å ha forskjellige tidsplaner. Du vil fortsatt få nok par tid (fordi du vet at den andre personen bor der), men du får også litt tid alene som kan bidra til å lette overgangen fra å leve alene til å leve sammen.

Du kjemper noen ganger

Newsflash: Du vil ha kamp når du bor sammen. Den viktige delen er hvordan du håndterer uenigheter og hvor raskt du kan sprette tilbake. En historie om å kjempe (og holde seg sammen) er et tegn på at dere begge er forpliktet til å utarbeide forskjeller som er en viktig ingrediens for å lykkes med å samarbeide.

Sarah & Jeremys quirky '70s-inspirerte leilighet

Du liker forskjellige innredningsstiler

Du vet hva som er super kjedelig? En stil, hele tiden i hvert rom. Kombinere typer utseende og mishmashing-stiler er noe vi alltid anbefaler for å få et kjølig, levd inn og eklektisk hjem. Hvis du blir presset til å gjøre det, samtidig som du ønsker en kjærlighet til ditt hjem, jo ​​bedre. Du tror at din måte fungerer, men å ha noen andre rundt for å vise deg nye måter å gjøre ting rundt i huset eller en annen innredning som du aldri har vurdert, vil hjelpe din egen smak å utvikle seg også.

Du er uenig om hvilke husholdningsoppgaver som er vanskelige

Du merkelig elsker å matche rene sokker ut av tørketrommelen, og han har ikke noe imot å skrubbe karet (som du bare ikke forstår!). Gjett hva? Dette er gode nyheter! Ikke ser øye-til-øye om hvilke oppgaver du foretrekker å gjøre hjemme, betyr at du kan dele opp ting som trenger å gjøre uten argument. Jack Sprat og hans kone kom seg svømmende og du vil også.

Hva mer fant du uventet ut var gode tegn når du flyttet inn?

Re-redigert fra et innlegg som ble opprinnelig publisert 9.1.15-NT