Chicago Therapy: uke to
Anonim

Etter vår første hel uke med AT Chicago er Janel og jeg klar for uke to. Hvis du kom hit via New York, Los Angeles eller The Kitchen, vet du allerede hva som skjer i kystbyene. Men hvis du kom direkte til Chicago-området for å se, lese og dele Chicago, vet du at vi ikke kan vente med å fortsette det vi startet. I forrige uke åpnet Janel vår rubrikkannons, og krevde gode ting under noen gode retningslinjer. Siden vi er så vårglade, har vi også brakt deg tips og steder med fokus på hagearbeid og dyrking.

Og selvfølgelig møbler, møbler, møbler. Mellom ourWright Now Scavenger, Ebay Scavenger, og Craigslist Scavenger, er vi helt rensende for deg. Forvent mer av det denne uken og hver uke, inkludert Chicago House Tours (og leiligheter, selvfølgelig), lister over hendelser og salg, og den daglige inspirasjonen vi finner i våre hjem og i vår by.

Vi ønsker deg velkommen til å delta i vår daglige åpne tråd hvis du har noe å bidra eller spørsmål å spørre. Takk til alle leserne som allerede har besøkt nettstedet: Dine kommentarer, tips og spørsmål er uvurderlige for oss!

(Bilder med tak i Chicago Uncommon. Takk, uvanlig!)