Chic & Cozy Blanket Vesker
Anonim

Har du noen gang prøvd å legge til et ekstra teppe og en haug med leker i bleieposen før du går på en utflukt? Alt er bare litt skubbet der inne, og hvis du trenger å finne noe - lykke til. Vel, her er en annen flott innovasjon fra en mor - den elegante og koselige teppeposen - det er et teppe ... og det er en pose.

Vi liker den stilige utformingen av posen som kan brukes på noen forskjellige måter - messenger, ryggsekk, skulder - og vi liker virkelig ideen om at du kan kaste en haug med leker i posen og være på vei. Den ene siden er vannbestandig, så det er flott for parken eller stranden. Den andre siden er myk terry, så det vil fungere for et sted å lure eller endre babyen din også.

Du kan bære den i tillegg til din vanlige pose, eller du kan bare kaste bleiekoblingen, nøklene, etc. her inne. Den har også indre og ytre lommer for disse tingene.

Du kan sjekke ut dekkposene på TheChic Tots-siden, og de gode nyhetene er at de er tilgjengelige hos Select Target Stores nå, og vil være tilgjengelig på Target online fra 28. juni.