CHI gode spørsmål: midlertidige vegger?
Anonim

Scott er på utkikk etter info: " Mine venner og jeg ønsker å slå en tre-roms leilighet var leasing i nærheten av Chicago i en fire soverom en. Jeg så i NY-delen at det er mange alternativer for leasing / kjøp av midlertidige og trykkvegger. Jeg kunne ikke synes å finne noen selskaper som gjorde dette i Chicago-området. Vet noen om noen? "

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.
Send spørsmål til e-post og bilder med spørsmål i emnelinjen til:
chicago (at) Bloggurat (dot) com)

Det første alternativet som ble oppdaget var The Sliding Door Company. Vi visste at de gjorde flotte moderne systemer for å dele rom - men vi var ikke sikre på om de ville jobbe for leie. Vi ringte raskt til Gina i Chicago showroom, og hun fortalte oss de gode nyhetene - systemet krever ingen strukturelle endringer eller modifikasjoner og er helt flyttbar og gjenbrukbar. Fordi den er modulær, kan den brukes i fremtidige hjem - ved å legge til eller trekke ut stykker, kan den tilpasse seg nye dimensjoner og plassbehov. Sliding Door Company er lokalisert på 221 West Ohio og nummeret er 312.494.9494.

Andre kilder eller ideer til Scott?

Bilder: Sliding Door Company

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.