CHI gode spørsmål: Mal metallgull på dette skrivebordet?
Anonim

Liz vurderer en sminke til pulten hennes: "Jeg har en datamaskinskrive som den ovenfor (den eneste forskjellen er at skrivebordet mitt har sølvfarget metall i stedet for svart). Det er ikke et bra stykke, men jeg trodde det kunne se bedre ut med noen få oppdateringer. Jeg vil male metallet et antik gull for å matche stolen som jeg for tiden bruker med den.

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.
Send spørsmål til e-post og bilder med spørsmål i emnelinjen til:
chicago (at) Bloggurat (dot) com)

Ville dette være helt fryktelig? Jeg finner ikke noen gode bilder av blonde tremøbler med gullakenter, og jeg lurer på om dette kan være en merkelig fargekombinasjon. Takk!! Liz"

Liz, hvis du tror gullet ville fungere bedre med skrivebordsstolen og omliggende rommet, ville vi si at det ikke er grunn til å ikke prøve. MEN du vil ha gullfinishen å komme ut veldig bra siden metallområdet er en stor (og veldig synlig) del av pulten, og det er ikke alltid et enkelt prosjekt når du jobber med metall. Her er to innlegg som diskuterer relaterte prosjekter: Hvordan gjenoppretter metallstoler og kan jeg male disse stolene? - de kan være verdt en titt.

Kan noen gi Liz noen tips for en maling jobb som dette? Hva er dine tanker om byttet til gull? La Liz vite i kommentarene ...