CHI gode spørsmål: Møbeloppsett for lite studio?
Anonim

Kev flytter denne måneden og har noen spørsmål til publikum. Han sier, " Trenger noen design / møbler layout tips om å dekorere min fremtidige nye lille studio. Jeg vil meg flytte inn i en South Loop studio leilighet i midten av juni som bygningen er fortsatt under bygging. Enheten er en 495 sq ft" myk loft "og vil ha et betongloft, eksponert kanalverk, hvite vegger og off-white kutt Berber teppe ...

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.
Send spørsmål til e-post og bilder med spørsmål i emnelinjen til:
chicago (at) Bloggurat (dot) com)

Jeg har stirret på gulvplanen min og prøver å finne ut den beste måten å layoute mine møbler på. Jeg er ikke så begeistret for at teppet er der inne. Jeg skulle ønske det kunne være tregulv eller betong, men jeg leier, så jeg kan ikke gjøre det valget. Hvordan håndterer jeg hvitt teppe? Vil det være vanskelig å sette et teppe på teppe?

Jeg har lagt et bilde av min planløsning, samt noen gjengivelser av hvordan enheten skal se ut. Disse er bare gjengivelser fra utviklerens nettsted, slik at de ikke reflekterer de faktiske enhetene i bygningen, som de kule betonggulvene. :(

Jeg har egentlig ingen møbler, så jeg har i utgangspunktet en ren skifer å jobbe med. Jeg planlegger å få en dobbeltseng eller queen size-seng, en sofa, flatskjerm-tv, kommode, lite spisebord og et lite skrivebord.

Noen tips vil bli verdsatt! Takk!"

Kev, lykke til på det nye stedet!

For din gulvplan spesielt, vil vi foreslå å vurdere å få enten en sovesofa eller en seng, men ikke en sofa og en seng - siden du kjøper alt dette nye, vil det spare $$$ og vil også frigjøre mye av plass. Hvis det viser seg at du virkelig savner å ha begge deler, kan du alltid legge til en nedover linjen, men det kan ikke skade for å prøve det første. Vi tror også at et teppe på toppen av den hvite teppet ville være bra - vi har sett det gjort mange ganger, og det fungerer, spesielt mot en lett teppe.

Til slutt, for noen inspirasjon, er det noen få lenker til tidligere innlegg på generelle småromløsninger:

  • Noen av våre små plassløsninger
  • Små romløsninger fra og arkitektens lille Loft
  • Små romløsninger fra New Aloft Hotel

    Vennligst legg inn dine tanker og ideer til Kevs spørsmål i kommentarene ...