CHI gode spørsmål: svart eller hvit lampe?
Anonim

Ferha har et godt spørsmål: "Spørsmålet er" svart eller hvitt? "Skal vi gå med den svarte vingeren eller den hvite vinklerlampen til soverommet vårt? Jeg har alltid tenkt hvitt - det er mer beroligende og enklere å jobbe med, men da den svarte man ser så moderne og glamorøs ut

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.
Send spørsmål til e-post og bilder med spørsmål i emnelinjen til:
chicago (at) Bloggurat (dot) com)

... Vi har nettopp startet denne sakte prosessen med å gjøre opp på rommet vårt og denne måneds budsjett ringte for lamper. Andre stykker som gjør opp i rommet er GRIMSTAD-sengen fra Ikea som jeg håper å kjøpe litt tid snart (//www.ikea.com/us/en/catalog/products/S29857247 - loks måten bedre enn den ser ut dette bildet), og Porto 6 skuffeskuffen fra Crate and Barrel som vi allerede har. Jeg vil også gjerne inkorporere dette teppet (det er på sengen i bildet) i soverommet. Jeg kan ikke bruke den som et teppe fordi det er for delikat og ganske glatt.

Så hvilken skal vi gå for? Eller bedre ennå, skal vi dumpe vingerne og finne noe annet? Mitt første valg var en ledningslampe fra West Elm som jeg først så på dette nettstedet, men de er nå tomt på lager. Hvis du har sett bedre lamper for under $ 100 hver, vennligst gi oss beskjed! "

Vennligst la Ferha vite ... svart eller hvitt? Og som ønsket ovenfor, er andre forslag også velkommen ...