Bygg et kunstbord med innebygd lagring
Anonim

Når jeg skriver dette, svinger temperaturen rundt tre grader over null. Jeg er ikke spesielt tilbøyelig til å gå utenom tiden, og jeg føler meg trygg på at jeg ikke er alene i den forbindelse. Når barna blir innendørs, er det en flott tid å oppmuntre dem til å få kreativ kunst og håndverk juice strømmer. Det vi ønsker å begrense, er imidlertid strømmen av markørene, blyanter og malinger av bordet på gulvet. Her er et pent prosjekt som vil holde alle forsyninger organisert og i armene rekkevidde.

Ana White har gjort det igjen, denne gangen med et kunst- og håndverkstabell som inneholder forsyningsoppbevaring foran og senter. Du trenger ikke å male dette bordet noen ville farger siden den geniale bruken av en klar akryl topp har kunstleveranser som gir all den popen du trenger.

Som med alle Ana's prosjekter, er denne opplæringen klar og gir mange tegninger. Det har noen vanskelige dobbeltskråben som kan bli veldig forvirrende veldig raskt (stole på meg, jeg har vært der), men hvis du tar deg tid og følger instruksjonene hennes, bør alt gå bra.

(Bilder: Ana White Homemaker)