Blogging Den kanadiske pressen: Skaper vi en generasjon av spender?
Anonim

Som foreldre vil vi vanligvis ha det beste for våre barn og de elementene vi ønsker vi hadde under vår barndom, elsket bevilget våre barn.

Dessverre oversetter vi ofte det beste som "Mer, mer, mer" av alt. Og mens dette kan føles fantastisk for oss, etter alle hvem som ikke elsker å gi gaver, sier en ny artikkel i The Canadian Press, "Skal vi generere en generasjon av spenders?"

Artikkelen sier at ifølge en undersøkelse fra Capital One Financial Corp., "Back to School", "

.

80 prosent av foreldrene så seg som positive pengerrollemodeller, men bare 19 prosent hadde diskutert budsjettering med sine tenåringer. Mens 48 prosent snakket med barna om forskjellen mellom "behov" og "ønsker", hadde 36 prosent ikke diskutert økonomi i det hele tatt.

Så hva er en forelder å gjøre? Stephen Epstein, grunnla DollarCamp, et selskap som gir "økonomisk overlevelse" til familier, ut av sine uheldig tidlige erfaringer med penger. Da Epstein var en undergrad ved University of Southern California, hadde han en kredittkortgjeld på $ 4000. Han sier, "Pengene var ikke ekte for meg ... Jeg så alle vennene mine behandle kredittkort som de var gratis penger."

Gjennom DollarCamp snakker Epstein til tenåringer, tweens og deres foreldre som tilbyr økonomisk rådgivning. Når du arbeider med barn og penger, anbefaler Epstein at du unngår følgende:

  • Yelling om penger

  • Bribere barn med penger og gaver

  • Unnlater å overvåke utgifter

  • Condone handler som underholdning

For å lese flere tips og måter å unngå å øke store utøvere, kan du besøke The Canadian Press.

Hva lærer du barna om penger? Og hvor tidlig tror du at man bør begynne å diskutere forbruksvaner med barna dine?