Beste Vinbriller 2009
Anonim

Trenger du gode vinglas? Her er mine anbefalinger, oppdatert for 2009. Jeg kan ikke drikke vin ut av en jelly jar lenger og nyte det (med mindre jeg er på piknik eller camping!). Jeg har kommet for å foretrekke den tynne glasslipen av ekte vinglass, sammen med den avrundede skålen som lar deg lukta vinen før du drikker den (som er ½ opplevelsen).

Jeg er ikke (ennå) typen snob som krever en bestemt type vin glass med min Pinot Noir og et annet glass for Cabernet mitt. Jeg har bare to typer briller i vårt hus: en for hvit og en for røde, og når plass ikke tillater dette, anbefaler jeg et godt formet hvitvinglass for alt.

Regel # 1: Kjøp krystallbriller. Ikke rør med rent glass.

Regel nr. 2: IKEA-briller er nydelige og billige, men de bryter alltid.

Regel # 3: Ikke kjøp dekorative briller eller gale figurer. Ikke distrahere fra vinen.

Toppvalg:

>> Spiegelau Authentis Vinbriller - Disse gutta er like gode som markedsleder - Riedel - men de er billigere.

>> Reidel Vinum Vinbriller - Disse er flotte, men bli kostbare.

>> Riedel "O" -serien Vinbriller - Jeg elsker disse og bruker dem nå hjemme for alt. Små, fordi de ikke har noen stamme, og deilig å drikke ut av, hvis du bare har plass til ett vinglass, bare få en hvitvin versjon av disse. De er også billigere.

Toppvalg fra leserne:

Klybos anbefaler Holmegaard og Iittala :

"Jeg er enig i at Riedel & Spiegelau (to merker eid av samme firma) sikkert er gode og verd pengene. De er ekte klassikere og ser alltid bra ut.

Hvis du vil ha et litt mer moderne utseende, anbefaler jeg "Perfection" -serien av dansk firma HOLMEGAARD. Også "Essence" -linjen av Iittala, desgnert av den store Alfredo Häberli. Begge har en veldig flott design og kvalitet. "

Joolzie anbefaler Riedel Vinum :

"Riedel Vinum hele veien for meg, selv om min smørfargede mann brøt noen før jeg la loven og sa at jeg skulle vaske dem fremover."

Amy 60622 anbefaler Spiegelau:

"Jeg har vært leder av Porte Rouge-bordet og hjemme på Division Street i Chicago i fem år, og jeg elsker Spiegelau personlig og profesjonelt. Brillene er robuste, vinrett form, rimelig, oppvaskmaskin trygg og selskapet har vært i virksomhet siden 1521 eller så. Ikke dårlig! "

Maria M. anbefaler Riedel O-serien Briller:

"Riedel" O "-seriens vinbriller er de beste. Vi har begge de svært dyre som tilbys av William Sonoma og de som er tilgjengelige på Target. Vi drikker vår vin (og vår Chimay) fra disse brillene eksklusivt. fra Target eier vi tre sett av dem, og de gjør jobben for partier "

Karen anbefaler operabriller av Eric Bagger :

"De er behagelige å holde og bryte mindre lett enn Speigelau. Jeg elsker den avrundede og buede stammen. Dessuten er de vinglasene på MoMA i New York ..."

Kim Grant anbefaler Schott Zwiesel på Pottery Barn:

"Du inkluderte ikke grunnen til at et tynt lipseglas er å foretrekke for vin (eller drikker for den saks skyld). Tykke felger oppfordrer en til å suge drikken i munnen i stedet for å hælde. Prøv det og du vil se det Dette påvirker måten smaken rammer paletten på. "

Nicole anbefaler Riedel for Target Red Wine Glasses

"Jeg har nylig kjøpt Riedel for Target Red Wine Glasses, og jeg har funnet dem vakre, robuste og herlig tynn-lipped. I tillegg er de laget av krystall! Jeg vil aldri drikke vin fra en tumbler igjen."

Heather anbefaler Villeroy & Bochs 'Torino' krystallvineglass

"Vi bruker Villeroy & Bochs 'Torino' krystallvineglass. De er super enkle, men elegante. Og sterke. Det ser ut til at Macy-brukerne er enige!"

Ivan anbefaler sengebad og utover vinglass

Bed Bath & Beyond har et billig sett med fire godt formede vinglass som fungerer anstendig for både røde og hvite. Jeg har hatt dem i nesten 8 år og de har ikke brutt (de overlevde også to trekk). Jeg ønsker bare min dyrere og større rødvin glass fared også ...

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.